Dominic, unde te-ai dus fără foaie de parcurs?

Dominic, unde te-ai dus fără foaie de parcurs?

Dominic, unde te-ai dus fără foaie de parcurs?

Pe banii statului, la o acțiune de partid. Așa pare să se fi deplasat Dominic Fritz la Lenauheim, unde are loc ruga localității, ca să-și facă imagine prin mulțimea venită la sărbătoare.

Având în vedere că viceprimarul din Lenauheim este din USR, descinderea lui Dominic Fritz este perfect explicabilă, având toate ingredientele unei acțiuni politice.

Numai că în decor nu avea ce căuta și mașina Primăriei Timișoara, un Renault cu nr. TM 02 PMT, cu care circultă edilul Timișoarei, conform unor imagini care fac vâlvă în spațiul virtual.

Chiar e greu de priceput cum de alesul timișorenilor a putut să meargă 120 de kilometri dus-întors pe banii statului la o acțiune de partid, când tocmai el ne spunea că trebuie să se termine cu beneficiile aleșilor locali.

La fel, e tare bizar cum de în urmă cu doi ani Dominic Fritz ne spunea că el merge doar cu bicicleta, iar acum îi apare mașina la marginea județului, lucru care implică anumite cheltuieli, suportate de timișoreni.

fritz pe bicicleta

Și totuși, ar fi o explicație: este posbil ca Dominic Fritz să fi mers la Lenauheim în interes de serviciu, ca să ia lecții cum se organizează o rugă, pentru a proceda întocmai și la Ruga Timișoarei.

Așa că ne așteptăm ca în curând edilul Timișoarei să ne anunțe că a fost să ia lumină de la Lenauheim, pentru a face o rugă pe cinste și la Timișoara.

Doar așa s-ar putea justifica în foaia de parcurs: deplsarea la un curs de organizat rugi.

CITEȘTE ȘI: Ce părere ai? Se propune implementarea celui mai important proiect de reconversie industrială din regiunea de vest a României


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Dominic, unde te-ai dus fără foaie de parcurs?

  1. Eu deja ma intreb daca omul asta are toate componentele la „CUTIUTA” Curtea de conturi ‘CALARE PE EL” ca are mai multe probleme in 2 ani de zile cate Robu nu a avut in 8 ani de primar.Si nu ajunge stie ca toata lumea este cu ochii pe el ca pe o ” BUTELIE” si nu ii ajunge. Ia masina de la primarie cu carburant platit din bugetul primariei, cu sofer ca dupa cate stiu nici de permis de conducere nu a fost in stare sa de a examen soferul tot angajat al primariei. Isi ia familia si face o excursie de week end la 100 si ceva de km de Timisoara dar excursia asta oare cum o va motiva???

  2. Eu zic mai direct : ticalosenie, restul vorbelor si declaratiilor acestui partid de oportunisti sunt praf in ochii prostilor care i-au votat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *