Dominic Samuel Fritz este noul primar al Timişoarei

Dominic Samuel Fritz este noul primar la Timişoarei, candidatul Alianţei USR-PLUS învingându-l la o diferenţă considerabilă pe liberalul Nicolae Robu. Actualul edil-şef şi-a recunoscut înfrângerea și a susținut că a pierdut alegerile la Primăria Timișoara. Robu a afirmat, duminică seară, că diferența este foarte mare, chiar dacă s-au numărat doar 15% din voturi.

“Noul primar este Dominic Fritz, cetăţean german, candidat USR-PLUS. S-au numărat 15% din voturi, dar e deja relavant. Am pierdut. Diferenţa este mare. Surprinzător de mare, ceea ce înseamnă că aşteptările timişorenilor sunt altele”, a spus Nicolae Robu.

După primele rezultate parţiale, Dominic Fritz a postat pe Facebook: “Ne vedem la 23.30 în Piaţa Victoriei. Nu uitaţi măştile, vă rog!”

În Piaţa Victoriei, în faţa a sute de tineri, primele cuvinte ale noului primar au fost: „Timişoara a scris din nou istorie… La Timişoara a început o nouă revoluţie”.

În privinţa bătăliei de la Consiliul Judeţean Timiş, la ora închiderii ediţiei nu existau rezultate oficiale.

6 Comments
Piulita Fish 29/09/2020
Felicitari PROSTILOR ca n-ati gasit un ROMAN din 350,000. HEIL FRITZ! O sa va dea KKT la mic-dejun, prinz si cina, ca tot cu PNL-ul lui Robu isi vor face mendrele. Notati: la anul pe vremea asta o sa-l injurati.
Viorel 28/09/2020
Nuuuuuuuuuu😢😢🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬,destepta-te. R❤️🇷🇴MANE !!!
Kinizsi Pal 28/09/2020
L-am votat pe Fritz fiindca-mi doresc un primar care respecta Timisoara si locuitorii ei, ceea ce nu era cazul la Robu. L-am ales pe Nica la CJ fiindca are experienta in a atrage investitori si fonduri europene. Ma bucur ca a iesit asa cum mi-am dorit si am votat.
Mishu 28/09/2020
Felicitări timișorenilor care au înțeles ce toxică și păguboasă este pentru Timișoara administrația Robu ! După părerea mea nu era Fritz soluția cea mai bună dar asta nu contează, important e că am scăpat de Robu ! Sper să nu ne dezamăgească și copilul ăsta, așa cum au făcut_o toți primarii din 90 încoace !
mircea cel tanar 28/09/2020
ferreasca Bunul si Marele Dumnezeu