Dominic Samuel Fritz este noul primar al Timişoarei

Fritz: Am transmis procurorilor anticorupție o plângere penală împotriva a ceea ce suspectez că a fost o rețea de fraudare a concursurilor pentru posturi în Primărie

Dominic Samuel Fritz este noul primar la Timişoarei, candidatul Alianţei USR-PLUS învingându-l la o diferenţă considerabilă pe liberalul Nicolae Robu. Actualul edil-şef şi-a recunoscut înfrângerea și a susținut că a pierdut alegerile la Primăria Timișoara. Robu a afirmat, duminică seară, că diferența este foarte mare, chiar dacă s-au numărat doar 15% din voturi.

“Noul primar este Dominic Fritz, cetăţean german, candidat USR-PLUS. S-au numărat 15% din voturi, dar e deja relavant. Am pierdut. Diferenţa este mare. Surprinzător de mare, ceea ce înseamnă că aşteptările timişorenilor sunt altele”, a spus Nicolae Robu.

După primele rezultate parţiale, Dominic Fritz a postat pe Facebook: “Ne vedem la 23.30 în Piaţa Victoriei. Nu uitaţi măştile, vă rog!”

În Piaţa Victoriei, în faţa a sute de tineri, primele cuvinte ale noului primar au fost: „Timişoara a scris din nou istorie… La Timişoara a început o nouă revoluţie”.

dominic samuel fritz 1

În privinţa bătăliei de la Consiliul Judeţean Timiş, la ora închiderii ediţiei nu existau rezultate oficiale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Dominic Samuel Fritz este noul primar al Timişoarei

  1. Felicitări timișorenilor care au înțeles ce toxică și păguboasă este pentru Timișoara administrația Robu ! După părerea mea nu era Fritz soluția cea mai bună dar asta nu contează, important e că am scăpat de Robu ! Sper să nu ne dezamăgească și copilul ăsta, așa cum au făcut_o toți primarii din 90 încoace !

  2. L-am votat pe Fritz fiindca-mi doresc un primar care respecta Timisoara si locuitorii ei, ceea ce nu era cazul la Robu. L-am ales pe Nica la CJ fiindca are experienta in a atrage investitori si fonduri europene. Ma bucur ca a iesit asa cum mi-am dorit si am votat.

  3. Felicitari PROSTILOR ca n-ati gasit un ROMAN din 350,000.
    HEIL FRITZ!
    O sa va dea KKT la mic-dejun, prinz si cina, ca tot cu PNL-ul lui Robu isi vor face mendrele.
    Notati: la anul pe vremea asta o sa-l injurati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *