Dominic Fritz reacționează în cazul vandalizării autoturismului viceprimarului Cosmin Tabără

Dominic Fritz reacționează în cazul vandalizării autoturismului viceprimarului Cosmin Tabără

Dominic Fritz reacționează în cazul vandalizării autoturismului viceprimarului Cosmin Tabără

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, spune că incidentul care a avut loc astăzi – vandalizarea mașinii viceprimarului Cosmin Tabără – este reprobabil și periculos.

”Sunt revoltat de vandalizarea mașinii viceprimarului Cosmin Tabără. Este un incident pe cât de reprobabil, pe atât de periculos pentru Timișoara.

Persoana sau persoanele care au recurs la acest gest golănesc dovedesc că nu au înțeles nimic din spiritul acestui oraș, nu au înțeles nimic despre democrație și cu siguranța nu au înțeles nimic despre Cosmin Tabără.

Sper ca ancheta Poliției în acest caz să fie rapidă și să se finalizeze cu prinderea și pedepsirea făptașului sau făptașilor.

Indiferent de opțiunile politice, trebuie să condamnăm uniți și fără echivoc orice act de agresiune față de aleșii noștri.

Voi lucra în continuare la o cultură politică timișoreană bazată pe dialog, respect și dezbaterea ideilor, nu pe atacuri personale.

Toți actorii politici din Timișoara au responsabilitatea de a eleva și nu degenera discursul politic, pentru că vorbe de ură se transformă în fapte de ură. Cine nu înțelege acest fundament al democrației, nu are ce căuta în viața politică a Timișoarei”, afirmă Fritz

Vă reamintim că viceprimarul Cosmin Tabără a găsit mașina zgâriată în parcare, pe aceasta cineva scrijelind ”Fără respect”.

Cosmin Tabără a depus o sesizare la poliție, oamenii legii demarând o anchetă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *