Dominic Fritz – Noi l-am ales, el pierde proces după proces

Traseul Revoluției a primit o finanțare prin PNRR de 4,5 milioane de euro! Mesajul lui Dominic Fritz

Dominic Fritz – Noi l-am ales, el pierde proces după proces.

De când a fost instalată noua conducere, Primăria Timișoara pierde proces după proces.

În ciuda faptului că municipalitatea a angajat o firmă de avocatură plătită cu bani grei din bugetul local,  Dominic Fritz și echipa sa sunt pierzătorii de serviciu atunci când se ajunge la instanțele judecătorești.

CITEȘTE ȘI: Tânăr din vestul țării, cercetat penal după ce a făcut cumpărături de 700 de lei cu un card bancar găsit

Ultima sentință care nu i-a picat bine primarului vine în urma unui proces intentat de Ionelia David, Ovidiu David și Olga Chirițoiu, care i-au cerut să pună în practică o hotărâre judecătorească.

Dominic Fritz s-a împotrivit…

Cum Dominic Friz, în disprețul caracteristic, s-a împotrivit, instanța l-a obligat să aplice hotărârea și i-a mai acordat și o amendă de 20 la sută la sută din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, la care se adaugă penalități de 100 de lei pe zi de întârziere.

La un calcul estimativ, primarul trebuie să plătească aproape 500 de lei pe zi amendă.

CITEȘTE ȘI:Tânăr din vestul țării, cercetat penal după ce a făcut cumpărături de 700 de lei cu un card bancar găsit

Iată sentința: “Admite acțiunea. Aplică pârâtului Primarul Municipiului Timișoara o amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, care se face venit la bugetul de stat și obligă pârâții la plata, către reclamanți, a unor penalități de 100 de lei pe zi de întârziere, începând de la data de 14.11.2021 și până la îndeplinirea efectivă a obligației de a opera modificările în planul urbanistic general, dispusă prin sentința civilă nr. 216/2021, pronunțată în dosar nr. 4279/30/2020 al Tribunalului Timiș.

Obligă pârâții la plata cheltuielilor de judecată către reclamanții Chirțoiu Olga și David Ovidiu, în cuantum de 2.000 de lei.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Dominic Fritz – Noi l-am ales, el pierde proces după proces

  1. ce-i pasă lui… doar nu plătește din propriul buzunar. se pare ca numa pușcăria il mai opreste. apropo… niste DNA ceva nimic? creca au material mai mult decât suficient ca să-l trezeasca la realitate.

  2. Dar totusi nu este OK.Domniile lor DONIMIC FRIG,LASCAU 3 NOAPTEA si SUPER SPECIALISTI din USR fac tampeni si cheltuie bani din buget dupa propriul plac?Sumele astea rezultate din procesele pierdute,plata a tot felul de firme de avocatura ar trebui retinute din salarile lor nu bine mersi sa se faca din bani nostri si ei dai mai departe cu TAMPENILE LOR.Ca de cand sant astia in primarie tampeni peste tampeni ceva concret ZERO

  3.  Or este egalitate intre oameni ori nu este.Dece un strungar,frezor distruge o piesa din prostie sau incompetenta,paguba este suportata de el nu de sectia sau intreprinderea din care face parte.Dece nu se aplica aceiasi masura si in primarie cine greseste din prostie sau incompetenta sa plateasca.Nu strangem amenzi de mii de euro(Colterm),pierdem procese peste procese,aruncam mii de lei pe firme de avocatura ca serviciul juridic din primarie este de forma,si las ca platim din buget ca „prostimea”ne a votat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *