Dominic Fritz: „Colterm nu intră în faliment”

Colterm încheie sezonul cu cărbune și gaze naturale pe stoc

Dominic Fritz: „Colterm nu intră în faliment”.

După ce, în ultimele zile, în spațiul public au apărut informații conform cărora termenul-limită pentru achiziționarea certificatelor verzi pentru Colterm este 30 aprilie, după care ar putea veni o nouă amendă și, implicit, falimentul Colterm, primarul Dominic Fritz a declarat, vineri, că societatea nu va ajunge în această situație.

„În ceea ce privește achiziția certificatelor verzi, Colterm s-a conformat legii insolvenței. Dacă sunt alte interpretări, atunci diferendele vor fi rezolvate în instanță”.

În ceea ce privește viitorul Colterm, primarul a anunțat demararea a 4 proiecte, urmând a se solicita finanțare prin PNRR.

  • panou fotovoltaic la Utvin.
  • motoare de cogenerare de gaz la CET Sud
  • centrală hidroelectrică pe Bega
  • 2 turbine de înaltă eficiență

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dominic Fritz: „Colterm nu intră în faliment”

  1. Vom face vom drege noi USR ul avem rezolvare pentru toate problemele orasului nu ca incompetenti anterior noi noaptea la orele 3 avem solutia pentru Colterm.Asta este o alta frectie la piciorul de lemn sa vazut ca aveau soluti pentru toate problemele cu incalzirea in iarna 2021-2022.Si nu stiu dar cum se pare se vor trzi cu o noua amenda pentru certificatele alea verzi sau si pentru amenda asta o sa fie Robu de vina?In loc sa angajeze sute de USR isti puteau sa cumpere certificatele aste ca bani de la guvern au fost campioni pe tara la sumele incasate.Dar unde sant USR isti la butoane sau vazut realizarile lor EPOCALE atit in ministere cat si in primari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *