Dominic Fritz, către timişoreni: „Cum vreți să fie Magistrala Verde Șagului?”

Dominic Fritz, către timişoreni: "Cum vreți să fie Magistrala Verde Șagului?"

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, îi întrebă pe locuitorii oraşului, într-o postare pe Facebook, cum vor să arate Magistrala Verde Șagului, prezizând că timişorenii pot analiza şi formula sugestii.

„Cum vreți să fie Magistrala Verde Șagului?

5 minute durează completarea chestionarului în care ne spuneți care sunt problemele de mobilitate de care vă loviți pe traseul viitoarei Magistrale Verzi, din Șagului până la Piața Mocioni/Sinaia.

Care este calitatea drumurilor, pistelor, trotuarelor, trecerilor de pietoni, cum vedeți atractivitatea spațiului public și ce probleme întâmpinați zilnic pe aceste bulevarde.

Este al doilea proiect major – după cel al regenerării zonei Traian – în care pornim consultarea și dialogul cu timișorenii încă din faza de design.

Proiectul se află la stadiul de DALI, iar pe baza datelor pe care le culegem acum de la timișoreni vor fi propuse soluțiile care să îmbunătățească mobilitatea în zonă. După ce sunt formulate, aceste soluții vor fi puse în consultare publică și veți avea ocazia să le analizați și să formulați din nou sugestii.

Așadar, vă invit să completați și să dați share:
https://decidem.primariatm.ro/processes/magistralaverde

Magistrala Verde Șagului este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regândire a modului în care ne deplasăm în oraș și va schimba fața cartierelor Șagului, Iosefin și Dâmbovița. Regândim spațiul public în așa fel încât să facem loc tuturor: transport public cu bandă dedicată (acolo unde este oportun), carosabil pentru șoferi, piste pentru biciclete, trotuare și zone verzi”, a scris Fritz.

Foto: Facebook/ Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dominic Fritz, către timişoreni: „Cum vreți să fie Magistrala Verde Șagului?”

  1. Acest asa zis primar DOMINIC FRITZ se pare ca a facut varice la piciorul de lemn.Ce intrebari sant alea din asa zisul chestionar?Numărul și strada (sau un reper/cartier/zonă) unde locuiţi?Care este ultima școală absolvită?Care este ocupația dumneavoastră?Venitul net al familiei dvs. în ultima lună (lei) Ce au toate intrebarile cu asa zisa Magistrala Verde Șagului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *