Dominic Fritz: „Am decis să iau la pas, împreună cu directorii din Primăria Timișoara, cartierele orașului”/ De ce s-au plâns timișorenii

Dominic Fritz: "Am decis să iau la pas, împreună cu directorii din Primăria Timișoara, cartierele orașului"/ De ce s-au plâns timișorenii

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a scris pe Facebook că, împreună cu directorii din primărie, a vizitat cartierele orașului și s-a întâlnit cu numeroși timișoreni.

„Odată cu ridicarea restricțiilor am decis să iau la pas, împreună cu directorii din Primăria Timișoara, cartierele orașului, să ne întâlnim cu timișorenii și să aflăm direct de la ei problemele pe care le știu cel mai bine.

Am ales ca un prim loc de întâlnire un loc cu multe probleme – cartierul Freidorf – și mă bucur că mulți timișoreni au răspuns apelului meu și au venit la întâlnirea cu noi. Este important să auzim chiar de la ei ce nevoi și ce probleme au și să audă chiar de la noi ce putem face realist pentru a le rezolva.

Și am aflat că sunt multe probleme, de la lipsa trotuarelor și a locurilor de joacă pentru copii, până la străzi neasfaltate sau spații verzi neîngrijite.

Toate problemele au fost notate de colegii mei și le vom prioritiza, astfel încât să rezolvăm cât mai multe dintre ele într-un timp relativ scurt. Le-am spus locuitorilor din Freidorf că vor avea întotdeauna un partener de discuție, acum că am înființat acele posturi de manageri de cartier, iar un funcționar din primărie, pe care îl vom alege prin concurs, se va ocupa direct de problemele lor.

În plus, multe dintre trotuarele sparte de acum din această zonă vor intra în curând în reparații și ne vom îngriji să începem cu cele care au cea mai mare nevoie de grija noastră. De asemenea, voi cere viitorului grădinar-șef să lucreze împreună cu Direcția de urbanism pentru a găsi noi zone pe care le putem transforma în locuri de joacă.

Obiectivul nostru este ca în câțiva ani să creștem semnificativ calitatea vieții în oraș și acest lucru îl vom face și cu ajutorul vostru. Vă aștept și la următoarele vizite în cartierele orașului să îmi spuneți direct problemele cu care vă confruntați”.

Foto: Facebook/ Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Dominic Fritz: „Am decis să iau la pas, împreună cu directorii din Primăria Timișoara, cartierele orașului”/ De ce s-au plâns timișorenii

 1. ACELEASI ABURELI DIN CAMPANIE.. . OMUL E ÎNTR-UN PR CONTINUU. Zero fapte, doar planuri și promisiuni mărețe. Da asfaltează naibii trotuarele sparte, măcar de pe Loga, ca stam de 2 ani în praf și tu ne ții cu loaze de copii. Deja e NESIMTIRE

 2. Mda,doar vorbe.
  Promisiuni pt prostii care le mai cred.
  Nimic nu se mai face in acest oras-exceptind angajarile pe salarii nesimtite ale apropriatior…lor.
  Votati, „stimati cetateni”.
  Si dupa, dati din buze, ca altceva nu va ramine de facut.
  Bafta !

 3. Pe Str.Nicolae Andreescu au asfaltat tot trotuarul cu excepția a 2-3 case unde au lăsat pavajul din fata casei,nu l-au mai scos,arata ca ……,pai dacă faci tot trotuarul fa-l pana la capăt,sau ce e proprietate privata,trotuarul din fata casei?Am făcut și sesizare și nici un răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *