Domeniul Regal de la Săvârșin, deschis vizitatorilor și în noiembrie

Domeniul Regal de la Săvârșin, deschis vizitatorilor și în noiembrie

Domeniul Regal de la Săvârșin, deschis vizitatorilor și în noiembrie

Domeniul Regal de la Săvârșin este deschis vizitatorilor și în luna noiembrie, însă grupurile vor fi primite doar pe baza unei programări.

CITEȘTE ȘI: Copilaș de doar un an și 3 luni, în stop cardio-respirator, în urma unui accident. Alte două persoane, în stare gravă la spital

Reprezentanţii Casei Regale au anunțat că de la începutul acestui sezon de vizitare, în primăvară, au trecut de porţile domeniului peste 12.000 de vizitatori.

Vizitarea domeniului se face în prezenţa ghidului, iar turiştii pot face plimbări în Parcul Regal, pot admira Grădina Ascunsă, conform radiotimisoara.ro.

De asemenea, se poate vizita Garajul auto, cu mașinile de colecție ale fostului suveran, şi Atelierul Regelui.

Sezonul de vizite a început în martie, dar până la 30 aprilie turiştii au avut acces pe Domeniul Regal doar în baza programării.

În perioada mai – octombrie, turiştii au acces fără programare de vineri până duminică între orele 9,00 şi 18,00, iar în afara acestui program de pot planifica vizite cu grupuri.

Domeniul Regal Săvârşin a fost deschis pentru turişti pentru prima dată după întoarcerea Familiei Regale în ţară în luna mai a anului trecut.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *