Doliu în lumea filmului! A murit la doar 25 de ani. S-a prăbuşit brusc și nu a mai putut fi salvat

PSD doliu

Actorul Raphael Coleman, cunoscut din filmul „Nanny McPhee”, a murit la doar 25 de ani, informează BBC.

CITEȘTE ȘI: Valoarea tichetelor de masă creşte consistent. Proiectul a fost votat în Parlament

Mama sa, Liz Jensen, a confirmat moartea tinerei vedete, cunoscute şi pentru angajamentul său în lupta împotriva schimbărilor climatice, într-o declaraţie postată vineri pe Twitter.

Liz a precizat că Raphael „a murit făcând ceea ce îi plăcea”, în timp ce tatăl său vitreg, Carsten Jensen, a declarat pe Facebook că actorul s-a prăbuşit brusc, fără ca înainte să aibă probleme de sănătate.

actor 1

Raphael Coleman era cel mai bine cunoscut pentru rolul jucat în Nanny McPhee (2005), unde l-a interpretat pe Eric Brown, având alături staruri ca Emma Thompson şi Colin Firth.

În postarea sa pe Facebook, tatăl său vitreg a precizat că moartea actorului a survenit „în mijlocul unei călătorii şi nu a mai putut fi salvat”.

Carsten Jensen a vorbit, de asemenea, despre activitatea de activist a lui Raphael – licenţiat în zoologie al Universităţii din Manchester – în cadrul grupului de mediu Extinction Rebellion. „Sub numele de Iggy Fox, el a controlat social media grupului şi vorbea la demonstraţii”, a subliniat tatăl său vitreg.

Grupul pentru dreptate socială Occupy London i-a adus un omagiu actorului.

În 2009, Raphael a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun tânăr actor la Festivalul de film de scurt metraj de la Bruxelles, conform agerpres.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *