Doliu în lumea filmului! A murit la doar 25 de ani. S-a prăbuşit brusc și nu a mai putut fi salvat

Actorul Raphael Coleman, cunoscut din filmul „Nanny McPhee”, a murit la doar 25 de ani, informează BBC.

CITEȘTE ȘI: Valoarea tichetelor de masă creşte consistent. Proiectul a fost votat în Parlament

Mama sa, Liz Jensen, a confirmat moartea tinerei vedete, cunoscute şi pentru angajamentul său în lupta împotriva schimbărilor climatice, într-o declaraţie postată vineri pe Twitter.

Liz a precizat că Raphael „a murit făcând ceea ce îi plăcea”, în timp ce tatăl său vitreg, Carsten Jensen, a declarat pe Facebook că actorul s-a prăbuşit brusc, fără ca înainte să aibă probleme de sănătate.

Raphael Coleman era cel mai bine cunoscut pentru rolul jucat în Nanny McPhee (2005), unde l-a interpretat pe Eric Brown, având alături staruri ca Emma Thompson şi Colin Firth.

În postarea sa pe Facebook, tatăl său vitreg a precizat că moartea actorului a survenit „în mijlocul unei călătorii şi nu a mai putut fi salvat”.

Carsten Jensen a vorbit, de asemenea, despre activitatea de activist a lui Raphael – licenţiat în zoologie al Universităţii din Manchester – în cadrul grupului de mediu Extinction Rebellion. „Sub numele de Iggy Fox, el a controlat social media grupului şi vorbea la demonstraţii”, a subliniat tatăl său vitreg.

Grupul pentru dreptate socială Occupy London i-a adus un omagiu actorului.

În 2009, Raphael a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun tânăr actor la Festivalul de film de scurt metraj de la Bruxelles, conform agerpres.ro

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns