Doi traficanți de droguri de mare risc, prinși în flagrant la Timișoara. Fac parte dintr-o rețea internațională

Doi traficanți de droguri de mare risc, prinși în flagrant la Timișoara. Fac parte dintr-o rețea internațională

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au prins în flagrant delict doi tineri bănuiți de trafic de droguri de mare risc. Cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au prins în flagrant delict doi tineri, în vârstă de 29 și 33 de ani, fiind indisponibilizate aproximativ un kilogram de amfetamină, prezentată sub forma a 18 pachete învelite în staniol.

Concomitent cu activitatea de prindere în flagrant, au fost efectuate două percheziții domiciliare, în municipiul Timișoara, la locuințele celor doi bărbați, bănuiți de trafic de droguri de mare risc. Au fost ridicate două telefoane mobile și 2 grindere.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna august a anului 2021, în municipiul Timișoara, ar fi acţionat o grupare infracţională implicată în traficul intern și internațional de droguri de mare risc, respectiv amfetamină.

Astfel, din ansamblul probelor administrate în cauză, a rezulat că cei doi bărbați ar fi distribuit amfetamină, în municipiul Timișoara, în special în zona cluburilor și a zonelor frecventate de tineri.

Cei în cauză au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri, ulterior, fiind reținuți, pentru 24 de ore.

Activităţile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat și polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *