Doi timişoreni ar putea lupta la Campionatul Mondial de kick-boxing! Trei mii de euro este suma de care au nevoie multiplii campioni naţionali Ciprian Sofian şi Emilian Mocanu pentru a-şi realiza visul

Somo Kick

Doi sportivi timişoreni ar putea participa, în luna septembrie, la Campionatul Mondial de kick-boxing!

Ciprian Sofian (16 ani, categoria 51 de kilograme) şi Emilian Mocanu (17 ani, categoria 63,5 kilograme), de la CS Somo Kick-Boxing Timişoara, au şansa de a reprezenta România la evenimentul ce va avea loc în Italia, la Lido di Jesolo.

În calea realizării visului lor stau însă banii. Trei mii de euro este suma care ar acoperi costurile deplasării celor doi talentaţi sportivi şi a antrenorului acestora, Ludovic Somogyi.

Cei care doresc să ajute financiar o pot face în contul Somo Kick-Boxing Timişoara – RO 12 BTRL 03601205P69135xx (BTRL Timişoara) cu specificaţia donaţie sau îl pot contacta pe antrenorul Ludovic Somogyi (0726745632).

Somo Kick Boxing 2Sofian este multiplu campion naţional (în 2016, 2017 şi 2018) şi a mai luptat la Cupa României, Cupa Armura, Cupa DHS, Danger Superfight şi Cupa Tamashyi.

Şi Mocanu s-a clasat pe primul loc la cea mai importantă competiţie de kick-boxing din ţara noastră, în 2017 şi 2018, el mai având trecute în palmares poziţia secundă la Cupa României şi participări la Cupa Armura, Cupa DHS, Danger Superfight şi Cupa Tamashyi.

Campionatul Mondial se va desfăşura în perioada 15-23 septembrie, iar până atunci Ciprian Sofian şi Emilian Mocanu se vor antrena pe plan local şi într-un cantonament montan de două săptămâni la Poiana Ruscă. Cei doi se pregătesc şi cu reputatul antrenor de box Ilie Koş.

În 2011, şapte sportivi de la CS Somo Kick-Boxing Timişoara au participat la Cupa Mondială, competiţie organizată la Szeged. În Ungaria s-a evidenţiat atunci juniorul Andrei Rădi, care a luptat în finală.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns