Doi soţi din vestul țării, în stare gravă la spital de la o tigaie

tigaie 1

Doi soţi din Bihor au ajuns în stare gravă la spital, după ce femeia a manevrat greşit o tigaie în bucătărie, turnând apă peste uleiul încins. Imediat, focul a cuprins-o pe femeie, iar bărbatul a încercat să o salveze, însă a fost şi el cuprins de flăcări. Femeia era în bucătăria casei şi prăjea ceva într-o tigaie, iar la sfârşit a pus apă peste uleiul încins, ceea ce a generat, brusc, o flacără puternică. Soţul a încercat s-o ajute, dar s-a expus şi el flăcărilor, amândoi ajungând în stare gravă la spital.

„Pacienta are arsuri de gradul II A / II B pe 10% din suprafaţa corpului, pe faţă, gât şi pe antebraţul mâinii drepte. A trebuit întubată şi s-a decis inducerea comei, ca să nu simtă durerea”, a declarat pentru ebihoreanul.ro directorul medical al Spitalului Judeţean.

Soţul femeiii, în vârstă de 49 ani, a suferit şi el arsuri de gradul IIA pe 7% din suprafaţa corpului, pe gât şi la mâna dreaptă. Şi acesta a fost întubat după internare. Ambii pacienţi au fost izolaţi, bărbatul fiind extubat, dar femeia respiră în continuare cu ajutorul aparatelor şi este tot în comă indusă, informează presa locală.

 

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns