Doi pompieri în timpul liber și-au salvat vecinii din casa incendiată

Au fost oamenii potriviţi la locul potrivit şi au salvat astfel un bărbat şi o femeie surprinşi de un incendiu. Doi pompieri aflaţi în timpul liber au sărit în ajutor vecinilor lor şi i-au scos din casa curprinsă de flăcări înaintea sosirii colegilor lor. S-a întâmplat, vineri seară, în oraşul Zlatna, din judeţul Alba. 

CITEȘTE ȘI: Marius Craina candidează la Primăria Timişoara din partea Pro România

Era ora 20.30 când într-un cartier din oraşul Zlatna s-a dat alarma. Un apel la 112 anunţa un incendiu de proporţii la o casă unde locuiesc un bărbat şi o femeie de 50, respectiv 60 de ani, conform observator.tv

A fost scânteia care a aprins vâlvătaia. Ţigara ar fi fost aruncată lângă materialele inflamabile puse pentru a aprinde focul în sobă. Astfel, focul s-a extins rapid, iar cei doi au rămas captivi în casa cuprinsă de flăcări. Un noroc a făcut că vecini cu ei sunt doi pompieri de meserie. Salvatorii au sărit în ajutor şi i-au scos din casă înainte de a fi prea târziu.

Când au ajuns echipajele de salvare, victimele erau deja scoase din casă. Pompierii au stins incendiu, însă, casa a fost distrusă aproape în totalitate.

Bărbatul şi femeia au ajuns la spital cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei, uşor intoxicaţi cu fum, însă starea lor este una stabilă.

0 Comments

No Comment.