Doi pompieri în timpul liber și-au salvat vecinii din casa incendiată

Au fost oamenii potriviţi la locul potrivit şi au salvat astfel un bărbat şi o femeie surprinşi de un incendiu. Doi pompieri aflaţi în timpul liber au sărit în ajutor vecinilor lor şi i-au scos din casa curprinsă de flăcări înaintea sosirii colegilor lor. S-a întâmplat, vineri seară, în oraşul Zlatna, din judeţul Alba. 

CITEȘTE ȘI: Marius Craina candidează la Primăria Timişoara din partea Pro România

Era ora 20.30 când într-un cartier din oraşul Zlatna s-a dat alarma. Un apel la 112 anunţa un incendiu de proporţii la o casă unde locuiesc un bărbat şi o femeie de 50, respectiv 60 de ani, conform observator.tv

A fost scânteia care a aprins vâlvătaia. Ţigara ar fi fost aruncată lângă materialele inflamabile puse pentru a aprinde focul în sobă. Astfel, focul s-a extins rapid, iar cei doi au rămas captivi în casa cuprinsă de flăcări. Un noroc a făcut că vecini cu ei sunt doi pompieri de meserie. Salvatorii au sărit în ajutor şi i-au scos din casă înainte de a fi prea târziu.

Când au ajuns echipajele de salvare, victimele erau deja scoase din casă. Pompierii au stins incendiu, însă, casa a fost distrusă aproape în totalitate.

Bărbatul şi femeia au ajuns la spital cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei, uşor intoxicaţi cu fum, însă starea lor este una stabilă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns