Doi indivizi din Moşniţa au furat dintr-un imobil două centrale termice şi ţevi de cupru

Poliţiştii au intervenit la peste 3.800 de solicitări

Doi indivizi din Moşniţa au furat dintr-un imobil două centrale termice şi ţevi de cupru

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, în vârstă de 17 și 37 de ani, bănuiți de furt calificat din Timișoara. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Secției 3 Urbane Timișoara, au fost identificați doi bărbați de 17 și 37 de ani, din Moșnița Veche, bănuiți de comiterea faptei.

„În fapt, în data de 16.07.2022, în jurul orei 10:00, cei doi bărbați ar fi pătruns în curtea unui imobil situat pe strada William Shakespeare din Timișoara de unde ar fi sustras mai multe țevi de cupru.
De asemenea, în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 19.03.2022, bărbații ar mai fi pătruns în aceeasi locuință și ar fi sustras două centrale termice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
Polițiștii continuă cercetările în vedere documentării activității infracționale a acestora și recuperării prejudiciului în totalitate”,  a comunicat Poliţia Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *