Doi elevi din vestul țării au fumat la școală țigări cu substanțe interzise. Copiii au ajuns de urgență la spital

S-au făcut excese în perioada Sărbătorilor Pascale

Doi elevi din Arad, care ar fi fumat la şcoală ţigări cu substanţe interzise, au fost transportaţi, miercuri, la spital pentru îngrijiri medicale, poliţiştii începând o anchetă în acest caz.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, Mircea Merea, a declarat, pentru AGERPRES, că un echipaj medical a fost solicitat prin 112 la Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Arad, unde doi elevi se simţeau rău, după ce ar fi fumat substanţe interzise.

„Este vorba de o fată de 16 ani care avea un episod lipotimic, adică şi-a pierdut starea de conştienţă pentru scurt timp.

În timp ce echipajul medical îi acorda ajutor, a fost solicitat pentru un al doilea elev din aceeaşi şcoală, un băiat de 15 ani, care avea manifestări digestive, respectiv greaţă.

Ambii ar fi fumat ceva, posibil substanţe interzise, ceea ce explică simptomele pe care le-au avut”, a declarat Merea.

Cei doi adolescenţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Simina Roz, a precizat că băiatul a fost lăsat să plece acasă după ce a primit îngrijiri, iar fata va mai rămâne sub observaţie.

Medicii le-au prelevat celor doi probe biologice, urmând să se determine ce substanţe au consumat.

Conform unor surse din şcoală, cei doi elevi ar fi fumat etnobotanice şi ar fi consumat, în acelaşi timp, o băutură energizantă din comerţ.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre acest caz şi au început cercetările, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Doi elevi din vestul țării au fumat la școală țigări cu substanțe interzise. Copiii au ajuns de urgență la spital

  1. Nu este nimic adevarat , consum de substanțe interzise în școlile din țară,nu se poate , nimic adevarat , este precis o dezinformare, în școlile de la noi se face scoala , serioasă, frecventa este 150 la sută,notele se dau exact pe merit , da , exact , exact , si in curînd o purtătoare de vorbe de la inspectoratul școlar va spune , precis , ca situatia nu este chiar asa , ca este disciplina , tot 150 la sută,într-adevăr viitorul este luminos , si mai este mult loc pentru măriri salariale , si poate norma de 18 ore ar trebui redusă la maxim 12 ore pe săptămînă, ca sa fie timp destul pentru pregătirea orelor , si telefonul mobil , sau tabletele sa fie folosite nu numai în pauze , ci si in timpul orelor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *