Doi angajaţi ai Filarmonicii Banatul, prinși cu droguri. Vezi cum i-a sancţionat directorul, Ioan Gârboni

Directorul Filarmonicii Banatul din Timișoara a avut un șoc când a aflat că doi dintre angajații săi au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă droguri.

Este vorba despre Mario Agache și Mihai Păuna, doi membri ai corului, cu vechime din cadrul filarmonicii, reținuți în momentul în care, într-o parcare din Timișoara, au încercat să vândă mai multe pastile ecstasy și LSD unui polițist sub acoperire.

Suma pe care cei doi se așteptau să o primească de la ”client” era de aproxiamtiv 10.000 de euro. Potrivit anchetatorilor, se pare că drogurile au fost aduse din Olanda, țară vizitată recent de suspecți cu prilejul unui concert, însă, deocamdată, nu există date clare dacă au fost sau nu aduse în țară de aceștia sau prin intermediari.

Cei doi membri ai corului s-au ales cu cătușele pe mâni și cu… o zi de salariu tăiată. ”Ei vor mai fi sau nu angajații filarmonicii în funcție de ceea ce se va decide în cursul anchetei și de ceea ce va stabili instanța.

Eu astăzi, însă, le-am tăiat ziua de lucru, potrivit legii, pentru că nu s-au prezentat la muncă. M-a surprins însă foarte tare ceea ce s-a întâmplat.

De zece ani organizăm turnee în Olanda, Franța, Belgia, dar niciodată nu am auzit și nici nu am suspectat pe cineva de asemenea fapte.

Ei sunt doi membri de bază ai corului nostru, cu care avem concerte programate în perioada următoare, dar ne vom descurca. Dar vă spun sincer, sunt șocat!”, a declarat, pentru Renașterea bănățeană, Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii Banatul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns