Doi bătrâni centenari au dezvăluit secretul unei căsnicii fericite şi a unei iubiri eterne

batrani dailymail

Doi bătrâni centenari, căsătoriţi de 79 de ani şi-au sărbători cununia de aur, dezvăluind secretul iubirii lor eterne. Ciocolata i-a ţinut fericiţi, împreună, timp de aproape 8 decenii.

Curtis Peters, în vârstă de 100 de ani, și soția sa Virginia, în vârstă de 103 de ani, au sărbătorit sâmbătă cea de-a 79-a aniversare a nunții lor, iar după spusele fiicei lor Susan Peters Cathoir, ciocolata este secretul iubirii lor eterne.

“Ciocolata îi ţine pe amândoi în viaţă. El împarte cu ea absolut tot ce are. Când el bea ceva, îi dă şi ei, când mănâncă o bucată de pâine, mănâncă împreună” a declarat Susan.

Susan a povestit că părinții ei s-au întâlnit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial la Universitatea din nordul Iowei, care a fost apoi cunoscută sub numele de Colegiul Iowa State Teachers.

Ei s-au căsătorit în 1940 și au avut cinci copii, care au acum vârsta cuprinsă între 77 și 65 de ani.

Familia trăia deasupra magazinului lor, o fabrică de printare, iar Susan își amintea cum părinții ei păstrau întotdeauna bomboane de ciocolată în bucătărie. Ca un gest tandru, îşi ofereau unul altuia ciocolată deasupra unor boluri cu îngheţată. Pentru ei era o delicatesă cu care îş isurprindeau de fiecare dată copiii.

Cei doi au de altfel chiar un brand preferat de ciocoaltă, pentru care au străbătut sute de kilometri ca să ajungă la renumita fabrică. La sfârşitul anilor 1950 au descoperit acolo cums e face ciocolata lor favorită.

Cuplul trăieşte acum într-o casă destinată îngrijirii bătrânilor din Geneseo, Illinois, unde Susan îi vizitează mereu, fără să uite să le aducă provizii “dulci”.

Când Curtis și Virginia și-au sărbătorit a 79-a aniversare a nunţii pe 18 mai, s-au asigurat ca renumita marcă de ciocolată să nu lispească de pe mesele invitaţilor lor.

Conform Daily Mail, un purtător de cuvânt al companiei a dezvăluit că plănuiesc să trimită familiei Peters sortimentul preferat în onoarea aniversării lor.

‘Dl. și doamna Peters sunt un adevărat testament pentruru o viaţă plină de dragoste şi căldură, împreună, de aproape 80 de ani. Suntem onorați să aflăm că ei aleg să împărtășească ciocolata noastră ca o legătură inimaginabilă a iubirii pe care şi-o poartă în fiecare z idin viaţa lor ” a declarat directorul companiei, Ian Norton, scrie observator.tv.

FOTO: dailymail.co.uk


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns