Doi bărbaţi au obţinut ordine de protecţie împotriva soţiilor violente: ‘Iubiţi-vă frumos, oameni buni’

pumn femeie

Doi bărbaţi, unul din Botoşani şi altul din Brăila, au cerut şi obţinut ordine de protecţie de la Poliţie, după ce au fost agresaţi de soţiile violente.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, Poliţia Română a lansat un apel pentru stoparea violenţei domestice.
Potrivit datelor puse la dispoziţie de IGPR, două dintre cele 679 de ordine de protecţie provizorii emise de poliţişti de la intrarea în vigoare a legii, au fost emise pe numele unor femei reclamate de partenerii de viaţă.

Astfel, un bărbat din Botoşani şi-a reclamat soţia la Poliţie, după ce l-a agresat în repetate rânduri, iar unul din Brăila a obţinut ordin de protecţie împotriva iubitei agresive.

Drept urmare, cele două femei au primit interdicţia de a se mai apropia de bărbaţi sau de a-i contacta.

‘Femeie, tu care ai îndurat în taină „bătaie din iubire”, astăzi este și despre tine! Nu ești singură, nu ești a nimănui! Astăzi ție îți spunem „You are my Valentine”. Ajută-ne să te ajutăm! Fă-ți curaj și anunță-ne când ridică palma sau pumnul asupra ta! Știm că poți! Rămâne să înțelegi și tu câtă putere există în tine.

Violența domestică nu are justificare!

Iar tu, om care crezi că ți se cuvine totul și îți lovești fără regret partenera de viață, teme-te! Ea nu e singură! Ne are pe noi și, într-o zi, ne va cere ajutorul.

Într-o lună de la intrarea în vigoare a legislației în domeniu, polițiștii au emis 679 de ordine de protecție provizorii. Și vor mai fi … Unul dintre ele s-ar putea să fie chiar pe numele tău!

Iubiți-vă frumos, oameni buni! Happy Valentine’s Day!’, se arată într-o postare a Poliţiei Române, conform observatortv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns