Doi adolescenţi acuzaţi că au agresat sexual un coleg de 13 ani, în internatul unui liceu, pasibili de arestare

Doi adolescenţi acuzaţi că au agresat sexual, joi noapte, într-un internat al Liceului Sportiv din Timişoara, un coleg de cameră de 13 ani, introducându-i în anus o coadă de mătură şi un dop de pet, ca pedeapsă după o ceartă cu acesta, sunt audiaţi de către procurorii Parchetului Judecătoriei Timişoara.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declaratcă, joi seară, după ora 22, doi adolescenţi, de 17, respectiv 18 ani, din localităţile Niţchidorf şi Bulgăruş, şi-au agresat sexual un coleg de cameră, în vârstă de 13 ani, din Orşova.

”Tatăl unui copil de 13 ani a sesizat Poliţia despre faptul că acesta a avut un incident cu doi colegi de cameră. Poliţiştii au stabilit, în urma audierilor, că, după ce a ieşit de la duş, băiatul de 13 ani a avut o altercaţie verbală cu cei doi, în urma căreia aceştia au hotărât să îi aplice o corecţie. Cei doi agresori sunt bănuiţi de tentativă de viol. Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, procedându-se la reţinerea celor doi pentru 24 de ore”, a declarat Drăghicioiu.
La ora transmiterii acestei ştiri, agresorii sunt audiaţi de procurori. De asemenea, poliţiştii continuă ancheta, urmând să stabilească şi care au fost măsurile organizatorice în internat şi dacă exista sau nu un supraveghetor la momentul incidentului.

Inspectorul-şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, a declarat că, în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, se vor lua măsurile ce se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns