Doi actori timişoreni îşi relatează experienţele legate de DSP Timiş – rezultate contradictorii ale testării pentru COVID-19 ale contacţilor şi lipsa unui răspuns legat de momentul din care curge perioada de 14 de zile de izolare

Alertă InfoCons: Peste 100 de teste rapide antigen COVID-19 au fost respinse

Doi actori timişoreni, Raul Băştean, depistat cu COVID-19, şi Flavius Retea, afşat în izolare, îşi relatează pe Facebook experienţele legate de DSP Timiş, unul prezentând rezultatele contradictorii ale testării contacţilor săi, iar celălalt vorbind despre lipsa unui răspuns legat de momentul din care curge perioada de 14 de zile de izolare şi despre momentul în care poate face un test.

CITEŞTE ŞI: Se caută români care să fie plătiţi cu 300 de lei pe zi. Iată care sunt condiţiile

”Hai să lămurim treburile că deja s-au întrecut limitele! Da, EU am fost depistat POZITIV cu covid-19 in data de 5 august. Celelalte familii care au intrat în contact cu mine au fost testate iar testul este NEGATIV.

Incompetenţa şi greşelile nenumărate şi zilnice ale insituţiilor în cauză (DSP, Laborator analize etc) au făcut ca să se trimită rezultate eronate în urma cărora am fost acuzaţi de miniciună.

Din data de 5 august zilnic trăim într-un stres oribil de mare şi o teroare care nu mai trece. Zilnic certuri telefonice cu DSP, greşeli flagrante (CNP-uri greşite sau incomplete, nume greşite – Băştian Sergiu Paul de ex, apariţia şi dispariţia din sistem, anchetă întârziată, date false, ambulanţe care nu mai vin sau ajung în miez de noapte şi nici măcar nu te consultă ci te pune să semnezi 3 hârtii şi pleacă ş.a.m.d.).

Aş putea scrie, pe zile, „noutatea” sau, mai bine zis, „surpriza” zilei. Dar, cireaşa de pe tort a venit azi când, una dintre familiile de contact (care s-a considerat că NU trebuie testată şi NU a fost testată) a fost anunţată la primărie că figurând pe lista celor POZITIVI !”,scrie actorul pe pagina de Facebook, prezentând mailul transmis de DSP Primărei comunei în care locuieşte şi mesajul transmis de şeful Centrului Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei.

Baştean afirmă că a tot auzit cazuri de persoane care ”nici nu au mirosit testul dar…sunt pozitivi”.

”Am zis că nu-i posibil. În mod cert virusul există şi se întâmplă nenororici, n-am negat asta.

Dar când treci prin aşa ceva, e absolut îngrozitor să vezi atâta INCOMPETENŢĂ în serviciile publice. Revoltător, oribil! ZILNIC (şi nu exagerez!) am sunat la DSP si cei de acolo mă directionau către SAJ iar de acolo către laboratorul de analize.

Şi invers, fiecare înapoi către DSP. Audienţe la conducere, anchete, nervi irosiţi degeaba”, relatează Baştean, adăugând: ”Încep să cred altceva despre toată nebunia asta atâta timp cât eu care am plătit 300 de lei pt testarea SARS – COV 2, NU am dreptul să primesc rezultatul (fie el negativ sau pozitiv), decãt telefonic. Să-l repet (chiar şi contra cost) nici poveste. Carantină şi gura închisă!!! Eşti infectat!”.

 

Vezi mai mult pe news.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *