Doar în România! Angajaţii Primăriei Deva au tuns iarba pe ninsoare – VIDEO

Angajaţii Primăriei Deva ţin morţiş să-i demonstreze fostului preşedinte Traian Băsescu faptul că se înşela atunci când spunea că „iarna nu-i ca vara”. Pentru municipalitatea din judeţul Hunedoara, ninsoarea e un detaliu prea nesemnificativ pentru ca ei să nu-şi facă treaba.

Aşa se face că angajaţii Primăriei au ignorat vremea potrivnică şi, înarmaţi cu „uneltele specifice”, au început să tundă iarba de pe terenul din apropierea unui hipermarket. În ajutorul lor au venit şi deţinuţii de la Penitenciarul Bârcea Mare, scrie zhd.ro, care, probabil, au simţit că sunt pedepsiţi mai asupru decât ar fi meritat.
„Primaria Deva a primit mai multe sesizări din partea cetaţenilor cu privire la aspectul neîngrijit a două parcele de teren aflate în vecinatatea hipermarketului Auchan. Poliţia locală a procedat la identificarea proprietarilor şi la avertizarea acestora cu privire la obligatia pe care o au de a-si intretine terenurile. Cele doua terenuri fac obiectul unui litigiu a carui finalizare implica o perioada lunga de timp, iar proprietarii nu au fost identificati toţi. Cei gasiti vor fi sanctionati iar terenurile vor fi salubrizate de catre SPIGM Deva”, a declarat, conform sursei citate, Mona Voinescu, purtător de cuvânt primăria Deva.

Imaginile, care au ajuns şi pe platforma de videosharing YouTube, au fost vizualizate de peste 1.000 de ori în doar o zi de când au fost publicate în mediul online.

voceatransilvaniei.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns