Doar 20 de litri! Benzinăriile din Ungaria impun restricţii inclusiv pentru cetăţenii maghiari

Doar 20 de litri! Benzinăriile din Ungaria impun restricţii inclusiv pentru cetăţenii maghiari

Doar 20 de litri! Benzinăriile din Ungaria impun restricţii inclusiv pentru cetăţenii maghiari.

Benzinăriile din Ungaria au introdus restricţii inclusiv pentru cetăţenii maghiari ca urmare a stocurilor mici de combustibil.

Portalul index.hu a anunţat sâmbătă că staţiile Lukoil au limitat alimentarea cu combustibil la doar 20 de litri în staţiile de joasă presiune şi 150 litri în cazul celor de înaltă presiune.

CITEȘTE ȘI: Crimă în vestul țării. Doi studenți marocani, acuzați că au sugrumat un tânăr tunisian

Potrivit index.hu, care citează operatorul reţelei Normbenz Magyarország Kft, reprezentanţii societăţii iau în calcul închiderea unor staţii de alimentare.

Aceștia caută soluţii pentru majorarea preţului oficial de 480 hft pe litru, pentru ca desfacerea de benzină şi motorină cu preţ limitat să redevină rentabilă.

În momentul de faţă, având în vedere că prețurile de achiziţie şi de desfacere de pe piaţa internă sunt identice, costurile de exploatare sunt suportate de companie.

Din aceleaşi motive, potrivit index.hu, reţeaua Mol a anunţat că autovehiculele pot fi alimentate o singură dată pe zi, indiferent de preţul de achiziţie a combustibilului.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei benzinăriilor independente, în practică, această măsură este însă imposibil de implementat.

 

ebihoreanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *