FOTO! Distracţie greu de înţeles. Să distrugi tot ce întâlneşti în cale…

vandalism 1

Florile de pe Podul Michelangelo stau, de ceva timp, sub ameninţarea tinerilor care găsesc un mod de distracţie în distrugerea acestora.

De nenumărate ori, poliţiştii locali au prins tineri, unii dintre ei aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, alţii, cetăţeni străini, tot sub influenţa lui Bachus, care au aruncat la gunoi sau în Bega ghivecele cu flori. I-au prins şi i-au amendat.

Zilele trecute, pe Podul Michelangelo au trecut alte persoane, care au lăsat în urmă jardiniere goale şi garduri rupte. O bucată din gard a dispărut, iar alta a fost smulsă şi aruncată pe iarbă.

vandalism 2

Nimeni nu a reuşit să afle încă de ce, de atâta timp, tinerii obişnuiesc să comită acte de vandalism în această zonă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “FOTO! Distracţie greu de înţeles. Să distrugi tot ce întâlneşti în cale…

  1. Dupa parerea mea, faptele acetstea se intampla din cauza ca, oricat ne-am stradui, populatia Timisorii (sau cel putin o parte din ea) inca n-a ajus la un nivel de civilizatie european. Cu toate ca vom fi Capitala Culturala Europeana, o parte din timisoreni sufera de o cultura civica deficitara. Cele cateva amenzi nu vor schimba nimic, din pacate, derbedeul roman nu se lasa impresionat de o mica amenda, el o stie pe-a lui. Eu propun ca Primaria sa renunte pe viitor la amplasarea de jardiniere, gardulete si alte accesorii ornamentale, pentru ca rezultatul va fi mereu acelasi: vandalism, distrugere, doar asa, de doru’ lelii. Ar fi interesant de stiut daca flacaii astia sunt timisoreni get-beget, sau sunt un fel de „migratori”…

    1. „… inca n-a ajus la un nivel de civilizatie european…”

      Hahaha! Acelasi cliseu penibil din anii ’90… Suntem in 2017, nu in anii ’90! Acum vreo doua zile niste portughezi (din „civilizatia europeana”) au smuls cateva ghivece cu flori de pe Podul Michelangelo si le-au aruncat in Bega. Cu numai o luna sau doua in urma, niste belgieni (tot din „civilizatia europeana”) au procedat la fel. Nivelul de civilizatie european…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *