Dispăruţi fără urmă. Dacă îi vedeţi, sunaţi la 112!

Dispăruţi fără urmă. Dacă îi vedeţi, sunaţi la 112!

Poliţia solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea a doi bărbaţi dispăruţi!

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 18:00, la sediul Poliției Municipiului Lupeni s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că tatăl său, BOGDAN AUREL (foto stânga), în vârstă de 70 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu (din Lupeni), în cursul lunii martie 2022, iar de atunci nu a mai revenit.

Femeia a declarat faptul că tatăl ei a informat-o la momentul plecării că va merge la „un prieten”, însă fără a-i spune cine este această persoană sau unde locuiește. Aceasta a mai declarat faptul că, în cursul lunii septembrie 2022, s-a întâlnit întâmplător cu tatăl ei pe raza municipiului Lupeni, însă acesta a refuzat să o însoțească la domiciliu, iar de atunci și până în prezent nu a mai putut lua legătura cu el.

Totodată, femeia a mai declarat faptul că bărbatul obișnuia să părăsească domiciliul perioade mai lungi de timp, dar întotdeauna revenea.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, greutate 60 kg, constituție robustă, păr alb, lung până la umeri, prins în coadă, ochi verzi, poartă mustață, iar în luna septembrie era îmbrăcat o geacă de fâș de culoare albastră, pantaloni negri și o șapcă gri (nu avea asupra lui telefon mobil).

De asemenea, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 12:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că BOTA AUREL (foto dreapta), de 64 de ani, din judeţul Maramureş, a plecat în data de 16 aprilie 2023, în jurul orei 17:00, din satul Grădiștea de Munte, unde desfășura activități de exploatare a lemnului în cadrul unei societăţi comerciale și nu se poate lua legătura cu acesta (bărbatul nu are telefon mobil asupra sa).

În momentul plecării de la vagonul unde acesta locuia temporar, bărbatul purta ca articole vestimentare, probabil, o bluză de culoare maro, pantaloni din stofă, de culoare închisă și o pereche de papuci de casă de culoare închisă.

Semnalmente: înălțime 1, 65 m, 85 kg., ochi căprui, păr cărunt, mustață, nu are tatuaje sau alte semne particulare.

CITEŞTE ŞI: Două bilete jucate în Timișoara, câștigătoare la Loto 6/49

Din momentul primirii celor două sesizări, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor doi bărbaţi, care au fost daţi în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112, a transmis IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *