Dispariţie cu final tragic. Căutată cu câini de salvare, găsită fără suflare

disparuta 5

Deznodământ tragic în cazul unei femei de 76 de ani, din Hunedoara, dată dispărută. După ce a fost căutată, timp de mai multe zile, fără rezultat, o echipă de voluntari de la „Câini de Salvare Transilvania” -CST, însoţită de cei mai buni câini -Diamond, Rocky şi Kara, a reuşit să o găsească. Din nefericire, nu mai era în viaţă.

Femeia dispăruse la începutul acestei luni, poliţiştii fiind anunţaţi de fiul acesteia care le-a spus oamenilor legii că a mers împreună cu mama sa pe malul râului Cerna pentru a face împreună un grătar. La un moment dat, femeia a plecat și nu s-a mai întors acasă. După mai multe căutări, hunedoreanca a fost găsită decedată, relatează realitateadehunedoara.net

CITEȘTE ȘI: Pensiune în flăcări, în vestul țării. VIDEO!

„Vineri, la ora 11:00, echipa CST a fost solicitată de către Poliția Municipiului Hunedoara, să participe la misiunea de căutare a unei femei în vârstă de 76 de ani, dispărută din data de 3 septembrie. Ultima poziție cunoscută a femeii era pe malul Cernei în apropierea Fabricii de Oxigen din Hunedoara. La solicitarea Poliției, în mai puțin de o oră, doi voluntari CST din județul Hunedoara (Grațian și Anca) însoțiți de trei câini (Diamond, Rocky și Kara) au pornit spre zona de căutare, urmând ca încă 4 voluntari cu 4 câini să plece din Cluj dacă se constata că ar fi fost necesar. Echipele canine CST au primit de la coordonatorul misiunii sarcina de a scotoci o zona cu vegetație densă situată în apropierea malului, limitată de două străzi. La căutare au mai participat opt polițiști și un aparținător al victimei. După scotocirea zonei respective, misiunea a fost sistată, urmând ca cercetarea să continue în situația obținerii de noi indicii. Din păcate, deznodământul final a fost unul tragic, femeia fiind găsită decedată. Condoleanțe familiei!”, au scris, pe pagina oficială de Facebook, cei de la „Câini de Salvare Transilvania” -CST.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *