Directorul unui spital din vestul țării: Aştept un politician să vrea o pilă la spital, să îl ţinem la uşă!

Directorul unui spital din vestul țării: Aştept un politician să vrea o pilă la spital, să îl ţinem la uşă!

Managerul Spitalului Judeţean de Urgență Reșița dă asigurări că unitatea sanitară nu rămâne fără gaz metan. Mai mult, Alina Stancovici a răbufnit în faţa celui mai periculos val: cel al nepăsării!

În urma unor speculaţii apărute acum câteva zile şi după criza căldurii de la Timişoara, lumea se temea că şi la Reşița va fi frig în spitale. Însă lucrurile nu stau deloc aşa şi asta pentru că spitalul a semnat contractul de furnizare pentru gaze naturale cu alt furnizor, ENEL GAZ.

„Ceea ce se întâmplă în această perioadă cu alte spitale e dramatic! Spitalul din Reșița are datorii, adevărat, la E-on, dar într-un moment atât de delicat să condiționezi… pe viață și pe moarte un spital, este crimă împotriva umanității! Toată țara caută un loc în spitale, iar unii dintre agenții economici și nu doar ei, speculează momentul crizei… cea de toate zilele. Din păcate, peste sărăcie și pandemie vine cel mai mai periculos val, acela al nepăsării!

Zile la rând, spitalul a negociat cu cei de la E-on care au rămas fermi pe poziție: plata creanțelor și plata în avans pe luna noiembrie, condiționând astfel continuarea furnizării de gaz. În atare condiții pe care nu le putem îndeplini și a lipsei de empatie față de o unitate medicală oricare ar fi aceasta, din Reșița ori din Timișoara, de oriunde din această țară, constatând cu regret că stăruința și rugămintea spitalului rămân fără răspuns, am apelat la un alt furnizor și nu rămânem fără gaz!“, susţine managerul SJU.

Mai mult, Alina Stancovici, probabil sătulă de zidurile de care se loveşte în rezolvarea unor probleme ce ţin de managementul SJU, a mai făcut câteva remarci la adresa politicienilor: „Postul meu e vremelnic, important e să știu că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință în încercarea în care, un manager de spital din… România frumoasă, trebuie să facă din gaura de la covrigul mucegăit o gogoașă mare și pufoasă!

Aștept primul politician, nu contează dacă e de la putere ori din opoziție, care dorește o <<pilă>> la spital ori tratament preferențial pentru sine, rude ori prieteni, astfel încât să îl ținem și noi la ușă, cu sufletul în gât, să îl trimitem să cumpere medicamente, să îl hrănim cu mâncarea din spital și dacă se poate să îl ținem chiar în frig și să îi arătăm și noi cu degetul așa cum mulți dintre voi o fac cu managerii, cu personalul medical, în general, cu noi, muritorii de rând rămași în voia lui Dumnezeu! Haideți, domnilor, curaj! E frumos azi, în spitale, să fii pacient ori cadru medical! Ambele categorii sunt din… eterna și fascinanta Românie, pe care o jucăm zi de zi la ruletă“.

Sursa: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Directorul unui spital din vestul țării: Aştept un politician să vrea o pilă la spital, să îl ţinem la uşă!

  1. Mari porci cei de la E ON , si au batut joc de Timisoara acum si de Resita… Banateni schimbati furnizorul de gaze care mai sunteti la E ON … Aceasta firma germana este dusmanul romanilor vor numai bani si iar bani.. Nu mai faceti afaceri cu E ON ca va lasa balta cand va este mai greu…

Lasă un răspuns