Din nou pe podium!

Podium cu repetiție pentru Gabriel Conduris, pilot care reprezintă în acest an clubul Pro Timiș.

La Adâncata, pe circuitul „Motor Park”, el a repetat isprava din etapa inaugurală a actualului sezon automobilistic, ocupând în weekend locul al treilea la clasa I2, dedicată mașinilor până în 2.000 de centimetri cubi, în cadrul Campionatului Național de Circuit Mașini Istorice.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, Alexandru Ciolac, legitimat la rândul său la Pro Timiș, a încheiat pe primul loc la clasa Profi 1, cu timpul de 11.1 sec/400, pe aeroportul din Arad, într-o etapă ce a contat pentru Campionatul Național de Drag.

De asemenea, Mihai Alexandrescu, de la CS Krepelka Motorsport, a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la clasa mașinilor până în 1.400 de centimetri cubi în cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. Etapa s-a desfășurat la Sibiu.

„Mulţumim autorităţilor locale, Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, sponsorilor şi partenerilor privaţi Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Horaţiu Haţegan, Valentin Pintea, Cristian Rus, Leonard Hantig, Daniel Aslău şi Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori şi susţinători”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor de automobilism Pro Timiș și Krepelka Motorsport.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns