Dezvoltare uluitoare a unei comune de lângă Timişoara. Locuri de muncă, 350 de parcele pentru case şi 1.000 de apartamente

Giarmata 3

O localitate timişeană se află pe valul dezvoltării economice, fiind una dintre cele mai dinamice comune periurbane ale Timișoarei din punct de vedere investițional. Atuurile sale sunt amplasamentul față de autostradă, centura municipiului și aeroport.

În acest context se consemnează și o creștere importantă a populației, numărul de locuitori atingând 9.000. Obiectivele industriale de aici au generat un număr important de locuri de muncă, dar și o nevoie socială, cea de noi locuințe, menită să stabilizeze forța de muncă.

În acest context, edilii comunei respective, Giarmata, au luat inițiativa dezvoltării, în paralel cu proiectele rezidențiale de până acum, și a unuia de locuințe colective.

Amplasamentul acestora va fi desfășurat pe un teren aparținând primăriei, în suprafață de 17 hectare, din proximitatea zonei industriale, care va fi pus la dispoziția investitorilor imobiliari interesați, pentru construirea a 1.000 de apartamente.

Proiectul este foarte aproape de a deveni realitate, conform primarului Virgil Bunescu.

De asemenea, primăria va contura un nou cartier pentru tineri, cu 350 de parcele pentru locuri de casă.

Și în satul aparținător Cerneteaz, pe lângă cele zece noi loturi de case dezvoltate anterior, vor mai fi disponibile alte zece.

Cum însă dezvoltarea generează dezvoltare, inclusiv în zona socială, aceste proiecte nu se vor opri aici. Pentru cei care doresc un loc de muncă și un loc de viață, Giarmata poate fi bună opțiune, de luat în calcul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *