Dezvoltare imobiliară într-o localitate din Timiș

Dezvoltare imobiliară într-o localitate din Timiș. O perioadă a expansiunii imobiliare, așa ar putea fi catalogată situația actuală dintr-o localitate timişeană

Dezvoltare imobiliară într-o localitate din Timiș. O perioadă a expansiunii imobiliare, așa ar putea fi catalogată situația actuală dintr-o localitate timişeană, unde apar blocuri noi și se reabilitează altele vechi.

Se întâmplă la Deta, unde în săptămânile viitoare va fi dat în folosință un bloc cu 32 de apartamente destinate tinerilor, realizat prin ANL, la ieșirea spre Banloc.

Tot un imobil cu 32 de apartamente se află în construcție, urmând a fi finalizat spre finalul anului. Acesta este executat prin Ministerul Dezvoltării și este situat în zona Târgu Mare.

La sfârșitul anului vor fi gata și 12 locuințe sociale, acestea fiind realizate în cadrul unui proiect derulat prin Programul Operațional Regional (POR).

Și o parte a imobilelor vechi vor suferi transformări, acestea fiind cuprinse într-un program guvernamental intitulat ”Valul renovării”, unde Deta a fost cuprinsă cu șapte blocuri care vor fi reabilitate termic.

CITEŞTE ŞI: Trei patiserii, închise pentru că au pus în pericol sănătatea timișenilor

”Sunt convins că aceste investiții sunt așteptate cu mare interes de locuitorii orașului, pentru că există multe solicitări de locuințe”, a declarat primarul Petru Roman.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *