Dezvoltare de la stânga la dreapta într-o localitate timişeană

Modernizarea în Uivar își continuă, în aceste zile de toamnă, cursul firesc, spune Sabina Enea, viceprimar al comunei. Trotuarele, șanțurile și podețele sunt aproape finalizate.

Investiția, de circa 900.000 de lei, este realizată din bani proprii.

CITEŞTE ŞI: Caz terifiant! Şi-a tăiat gâtul cu flexul când punea gresie! Tânărul de 25 de ani a murit pe loc

Nu doar pe trotuar trece, însă, drumul spre modernizare.

În întreaga comună vor fi montate lămpi cu LED, tot cu bani din bugetul propriu, plata urmând să se realizeze pe o perioadă de cinci ani.

De asemenea, și la Sânmartinu Maghiar se va beneficia de asfalt, după ce edilii locali au decis să modernizeze un drum de 800 de metri, iar acoperișul care a ars (în 2017), al grădiniței din același sat aparținător va fi reparat, însă doar după ce se va primi un aviz de la Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

CITEŞTE ŞI: Bărbat executat în stil mafiot în vestul ţării. A fost legat, bătut, aruncat în apă şi lăsat să se înece

Copiii care urmau cursurile la această grădiniță au fost mutați, până la realizarea reparațiilor. Modernizarea centrului civic din Uivar continuă, de la stânga la dreapta.

Deja efectele, schimbările decorului se văd, multe persoane care trec prin zonă rămânând impresionate de aspectul părții drepte a centrului civic, cu fântâni arteziene și bănci unde locuitorii se pot relaxa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns