Dezastru în Piața Badea Cârțan, la Timişoara. Poliția Locală a intrat puternic şi a dat amenzi

badea cartan 6

Așa cum a prezentat deja în cursul zilei de ieri, când opinia publică a fost informată despre sancționarea drastică a firmelor care gestionează șantiere pentru nerespectarea normelor privind protecția mediului, Poliția Locală Timișoara continuă să ia măsuri pentru îmbunătățirea calității vieții timișorenilor.

Astfel, în vineri dimineață, polițiștii locali au acționat la Piața Badea Cârțan, unde s-a constatat că exista un adevărat focar de infecție, deoarece locul în care se depozitau deșeurile rezultate din activitatea desfășurată era nesalubrizat.

„În urma verificărilor s-a stabilit că responsabil pentru această situație sunt atât administratorul pieței, cât și societatea care administrează locația.

Primul, respectiv administratorul, a fost sancționat cu 600 lei, conform HCL 334/2002 deoarece nu a asigurat curățenia la locul de precolectare a deșeurilor care provin din piață. Societatea SC Piețe SA a fost, de asemenea, sancționată conform HCL 371/2007, actualizată, cu 2500 lei, deoarece nu și-a respectat obligația de a asigura salubrizarea, igienizarea pieței administrate și a platoului aferent acesteia.

Totodată, s-a dispus luarea măsurilor de remediere imediată a situației. Astfel de verificări vor fi efectuate în continuare pentru a-i determina pe reprezentanții societăților care oferă diverse servicii pentru populație să asigure atât cetățenilor care își fac cumpărăturile în zonă, cât și comercianților, condiții civilizate de desfășurare a activității”, a comunicat Poliţia Locală Timişoara.

Foto: Poliţia Locală Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Dezastru în Piața Badea Cârțan, la Timişoara. Poliția Locală a intrat puternic şi a dat amenzi

  1. Da, dar ce sa vezi: „Poliția Locală Timișoara continuă să ia măsuri pentru îmbunătățirea calității vieții timișorenilor”. In cate zile s-au strans mormanele de gunoi, unde era pulitia locala?

    1. Oare Care dintre viceprimari are piețe SA in coordonare? Credeți ca a fost vreodată el personal pe teren, INCOGNITO? Never. Doar cu alai oficial, precum Nea Nicu pe vremuri

Lasă un răspuns