Deținutul evadat în Timișoara, căutat de polițiști și jandarmi

evadat 2

Un deținut a evadat de la un punct de lucru din Timișoara. Bărbatul, de 41 de ani, este acum căutat de polițiști și de jandarmi.

Murariu Ion era condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru furt calificat. El își ispășea pedeapsa la Penitenciarul Arad, în regim semideschis. A plecat neobservat de la punctul de lucru unde muncea în Timișoara.
La data dispariției era îmbracat cu tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, şapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el şi era tuns capac.

Pentru prinderea lui s-au instituit filtre pe șosele, au fost constitutie echipe care îl caută, au fost alertați polițiștii de frontieră. Cei care îl vad sau au informații despre locul unde se ascunde sunt rugați să sune de urgență la 112.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Deținutul evadat în Timișoara, căutat de polițiști și jandarmi

  1. Pai da ca nenea asta vrea sa stea mai mult la bulau. Nenea asta a facut ca Statu Roman si unii cetatatenii care au fost azi intrafic sa scoata mai multi bani din buzunar.- Asta stimuleza consumul si creste incasarile la Bugetul de Stat.
    M-am prins! , este prieten cu GIGALAUL DE LA FISC, il face sa-ri realizeze targhetul la incasari din TVA si Acciza de la combustibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *