Deținutul evadat în Timișoara, căutat de polițiști și jandarmi

Un deținut a evadat de la un punct de lucru din Timișoara. Bărbatul, de 41 de ani, este acum căutat de polițiști și de jandarmi.

Murariu Ion era condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru furt calificat. El își ispășea pedeapsa la Penitenciarul Arad, în regim semideschis. A plecat neobservat de la punctul de lucru unde muncea în Timișoara.
La data dispariției era îmbracat cu tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, şapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el şi era tuns capac.

Pentru prinderea lui s-au instituit filtre pe șosele, au fost constitutie echipe care îl caută, au fost alertați polițiștii de frontieră. Cei care îl vad sau au informații despre locul unde se ascunde sunt rugați să sune de urgență la 112.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
gheorghe 12 iulie 2019
Pai da ca nenea asta vrea sa stea mai mult la bulau. Nenea asta a facut ca Statu Roman si unii cetatatenii care au fost azi intrafic sa scoata mai multi bani din buzunar.- Asta stimuleza consumul si creste incasarile la Bugetul de Stat. M-am prins! , este prieten cu GIGALAUL DE LA FISC, il face sa-ri realizeze targhetul la incasari din TVA si Acciza de la combustibil.
augustin 12 iulie 2019
Da sa instituit filtre peste tot, Ati dat tot traficul peste cap in toate colturile Timisoarei