Deszăpezire pe străzile Timișoarei. City manager: SDM a acționat cu tot efectivul necesar

IMG 20181215 093425

Echipajele şi utilajele Societății de Drumuri Municipale au reuşit să cureţe arterele principale din Timişoara. Orașul se află până mâine la ora 12:00 sub atenţionare cod portocaliu de ninsori abundente.

Utilajele au ieșit pe teren încă din cursul serii trecute, spune spune city managerul Timișoarei, Robert Kristof.

“A nins non-stop pe perioada nopții și activitatea de deszăpezire s-a desfășurat încă de ieri de la ora 20:00 când s-au depus primii fulgi de zăpadă.

Prioritare au fost intrările în oraș, străzile principale, apoi drumurile secundare. SDM a acționat cu tot efectivul necesar pentru a face căile rutiere practicabile și personal am fost pe teren și azi-noapte și acum am făcut verificări și pot spune că străzile sunt chiar ude, se vede și marcajul rutier”, spune Robert Kristof.

Prioritatea utilajelor de deszăpezire o constituie străzile principale din Timișoara, precizează Robert Kristof.

“În privința codului portocaliu trebuie să înțelegem că ninge non-stop. Atunci când trece un utilaj, se deszăpezește, dar iar se depune zăpada. Noi acționăm întruna, facem traseele pe care le avem și sperăm să nu avem probleme pe parcursul zilei. Până acum totul este în regulă și am încredere că nu vor fi probleme”, mai spune city managerul Timișoarei.

Vă reamintim că iarna a prins Timişoara fără contract pentru deszăpezire. Primăria are doar un contract provizoriu, întrucât la licitaţia, lansată târziu, nu s-a prezentat nimeni. Prin urmare, deszăpezirea este asigurată de către SDM, care are în total 45 de utilaje.

 

radiotimisoara.ro

 

abonament renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Deszăpezire pe străzile Timișoarei. City manager: SDM a acționat cu tot efectivul necesar

 1. Tot efectivul?Pai azi toata ziua am vazut 2 utilaje,in fata la spitalul judetean este un pom rupt,este zapada,parca e Alaska,aloooo SDM NU VA SESIZATI?Nu se poate curata zapada din fata spitalelor?

 2. Tot efectivul necesar? Efectivul necesar se putea spune atunci când strazile din Timişoara erau negre. In cartiere nu a trecut nici un utilaj. E o rusine pentru Timisoara ce se întâmplâ. Contract de dezinsecție nu e de vre-o 5 ani, contract pentru ridicarea gunoiului stradal nu e, contract de dezăpezire nu e. Alo domn primar treziti-va pana nu e prea tărziu, lasati fandoseala si apucativa de traba in ceasul al 12. Nu mai vorbesc de rusinea de la ruigby.

 3. Cata intelepciune la city-managerul Robert ”pot spune ca strazile sunt chiar ude, se vede si marcajul rutier” Wooau ce constatare de om dus cu pluta, daca ne uitam la termometru azi in Timisoara au fost 1-2 grade cu plus, deci Cel de Sus a tinut cu noi si zapada cazuta se topea natural nu datorita muncii SDM care noaptea trecuta asfalta pe strada Ungureanu sa ii mai faca o strada pietonala lui Robu! Pe toate bulevardele inotai in zapada si balti la trecerile de pietoni, statiile STPL sunt troienite dar Robu si Robert sunt multumiti de cum arata capitala europeana a … gunoaielor

 4. Declaratie de papagal!
  Sambata dimineata nu era nimic curatat (Bv.Eroilor, V.Babes, M.Viteazu, Porumbescu, etc.)
  Pe la 9:30 prin fata Pietei de Gros doua „autospeciale” actionau in tandem de rasul curcilor, cea de pe banda 1 mergea inainte iar cea de pe banda 2 in urma si acoperea cu zapada banda tocmai curatata de cealalta!
  pe strazile laterale nici urma de vreo actiune, doar proprietarii curata trotuarele!
  Dar asa-i cand conduc papagali!

 5. RUSINE ,GUNOAIELOR MINITI CU NERUSINARE, IN RONAT NU SE POATE INTRA .DACA NICI AZI NU TRECETI CU DEZAPEZITEA AM SA CHEM TELEVIZIUNILE SA VADA ROBU DE CE PLATIM IMPOZITE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *