Destinație misterioasă pentru un important om politic timișorean

Destinație misterioasă pentru un important om politic timișorean

Un important om politic timișean va rămâne fără funcția deținută în guvern. Este vorba despre Cătălin Iapă, care are zilele numărate ca secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

O recunoaște personal, admițând că șansele de a-și păstra funcția sunt foarte mici, în urma ultimelor negocieri politice care au avut loc la București. Totuși, demnitarul speră să rămână în Capitală, într-un alt post, dar de o anvergură mai redusă.

Există perspective optimiste în această direcție, spune Iapă, dar dacă nu va fi așa, va reveni la Timișoara, unde nu are însă asigurată nici o funcție. Secretarul de stat a dezvăluit faptul că intenția sa ar fi fost să devină viceprimar al Timișoarei, asta în cazul în care Nicolae Robu și-ar fi păstrat poziția de primar.

Neîntâmplându-se asta, lucrurile au devenit complicate și pentru tânărul Cătălin Iapă, care vrea să rămână cu credința că a fost de folos primarilor timișțeni în perioada de un an pe care a petrecut-o la guvern.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Destinație misterioasă pentru un important om politic timișorean

    1. pai sefu’ ioanie vrei cumva sa zici ca iapa ie bulangiu si io tragea la butonu’ maro dom’ robu?. io nu cred ca robu la 70 de cotolani cat are acu’ mai poate nexam. nici macar laba…zau asa. cat despre iapa ala ce sa zic…dupe mufa pare…sa moare mama…

  1. La competentele sale poate fi angajat la Horticola sa adune frunzele. Oricum inainte de a fi secretar de stat era aghiotantul si pozarul bufonului vopsit iar duminica insotitorul cuplului Robu von Bocsig prin centru unde erau paziti de subalternii militianului director interimar Cojan si a soferului Vasile

  2. Ar putea sa ia si beizadeaua analfabeta pe care a dus-o la un minister.
    Mizeriile facute de fostul edil, ar trebui sa-i fie imputate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *