Destinație misterioasă pentru un important om politic timișorean

Destinație misterioasă pentru un important om politic timișorean

Un important om politic timișean va rămâne fără funcția deținută în guvern. Este vorba despre Cătălin Iapă, care are zilele numărate ca secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

O recunoaște personal, admițând că șansele de a-și păstra funcția sunt foarte mici, în urma ultimelor negocieri politice care au avut loc la București. Totuși, demnitarul speră să rămână în Capitală, într-un alt post, dar de o anvergură mai redusă.

Există perspective optimiste în această direcție, spune Iapă, dar dacă nu va fi așa, va reveni la Timișoara, unde nu are însă asigurată nici o funcție. Secretarul de stat a dezvăluit faptul că intenția sa ar fi fost să devină viceprimar al Timișoarei, asta în cazul în care Nicolae Robu și-ar fi păstrat poziția de primar.

Neîntâmplându-se asta, lucrurile au devenit complicate și pentru tânărul Cătălin Iapă, care vrea să rămână cu credința că a fost de folos primarilor timișțeni în perioada de un an pe care a petrecut-o la guvern.

4 Comments
Relu 17 ianuarie 2021
Ar putea sa ia si beizadeaua analfabeta pe care a dus-o la un minister. Mizeriile facute de fostul edil, ar trebui sa-i fie imputate.
Buhuhu 16 ianuarie 2021
La competentele sale poate fi angajat la Horticola sa adune frunzele. Oricum inainte de a fi secretar de stat era aghiotantul si pozarul bufonului vopsit iar duminica insotitorul cuplului Robu von Bocsig prin centru unde erau paziti de subalternii militianului director interimar Cojan si a soferului Vasile
Ioanioan 16 ianuarie 2021
Iapa,Iapa,cat ai stat capră sa te călărească harmasarul Roibu ce ți-a mai plăcut!!!!