Destinația unică în România – Aventura și Aqua Park într-un singur loc | Foto

Destinația unică în România – Aventura și Aqua Park într-un singur loc

În inima României, cu acces de pe autostradă, la două ore de Timișoara, Arsenal Aventura & Aqua Park deschide, vineri – 19 mai, sezonul de distracție cu o ofertă unică: un singur bilet de intrare pentru două atracții îndrăgite de toată lumea.

Iubitorilor de adrenalină le sunt oferite opt trasee suspendate cu dificultăți diferite, printre care și un traseu negru, destinat experților în cățărare, sărituri în gol de la 30 de metri, o tiroliană de 607 metri dintr-un singur segment, cu pornire de la o înălțime de 55 de metri și o viteză atinsă de 70 km/oră, tir cu arme de foc, paintball și airsoft și multe alte activități, găzduite în cele 88 de hectare de pădure.

Iar dacă adrenalina nu v-a răcorit, la aqua park găsiți nouă tobogane, cu accesorii și diverse funcții, într-o zonă exterioară și una acoperită, ambele cu locuri special amenajate pentru relaxare. Atracțiile principale sunt cele două bazine cu jocuri, exterior: cu tobogane de peste 12 m lungime și interior, cu tobogan de 15 m, dar și zonele special amenajate pentru copii, cu apă încălzită și jocuri adecvate vârstelor.

În cadrul parcului există și posibilitate de cazare, atât în camere, cât și în apartamente sau vile, experiențe culinare autentice, cu foc de tabără și poate să fie un bun loc de plecare pentru explorarea unor obiective turistice din apropiere, precum: Cetățile dacice din Munții Orăștiei – Sarmizegetusa Regia, Cetatea dacică Costești-Blidaru, Cetatea dacică Costești-Cetățuie, Cetatea dacică Piatra Roșie Luncani, Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Cetatea Mălăiești, Panteonul Moților, Peștera Bolii, Biserica din Densuș, Mănăstirea Prislop, Casa Muzeu Avram Iancu, sau Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva.

Prin diversitatea activităților oferite, acesta este locul potrivit tuturor, o destinație de distracție pentru familii cu copii, cupluri, grupuri de prieteni, aventurieri cu dorința de a ieși din cotidian, deconectare și relaxare.

Tot ce v-ar putea interesa despre această destinaţie minunată, unică în România – situată nu foarte departe de Timişoara – aflaţi accesând pagina oficială a Arsenal Aventura & Aqua Park!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *