Despre tineri și consumul de droguri

Bega 2

Comunitatea Mămicilor Mai Tari Ca Google, împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timiș și Fabrica de Haz vor organiza, marți, de la ora 18, la Bega Shopping Center, o dezbatere având ca temă consumul de droguri.

La eveniment sunt invitați toți cei interesați, mămici, tătici și copii cu vârsta peste 12 ani.

Participarea la dezbatere este gratuită, organizatorii fiind convinși că participanții vor afla multe informații importante.

”Pe zi ce trece, vedem din ce în ce mai mulți părinți îngrijorați de perspectiva îngrozitoare că ai lor copii ar putea ajunge să consume droguri sau substanțe interzise. Adolescența este, prin definiție, o perioadă vulnerabilă, în care copiii noștri pot fi atrași cu o oarecare ușurință în diverse astfel de acțiuni care le-ar putea face rău. Este îngrozitor pentru un părinte să își vadă copilul marcat de consumul substanțelor interzise….. Pentru că ne dorim să fim cât mai informate, să prevenim astfel de situații și, totodată, să știm cum să le recunoaștem, am decis să organizăm o dezbatere pe această temă: «Eu și copilul meu. Cum să îți protejezi copilul de pericolul drogurilor»”, au mentionat coordonatoarele comunitatii MMTCG.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *