,,Descoperă viitoarele campioane în handbal!”

,,Descoperă viitoarele campioane în handbal!”

Asociația Handbal Club Sportiv Cîtu din Timișoara derulează un interesant proiect intitulat ,,Descoperă viitoarele campioane în Handbal”.

Proiectul, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, a debutat în luna mai și se va încheia pe data de 31 noiembrie a acestui an. Este o bună oportunitate pentru reconsolidarea poziției Timișoarei ca “furnizor” de talente în handbalul feminin de performanță de la nivel național prin promovarea sportului pe semicerc, recrutarea și angrenarea tinerelor talente (cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani) în această disciplină.

Dincolo de dotarea Asociației Sportive Handbal Club Cîtu Timișoara cu consumabilele curente, necesare practicării handbalului, se stabilesc și următoarele obiective: organizarea unui eveniment de Street Handbal în data de 2 iulie, de o jumătate de zi, la Dumbrăvița, ce presupune demonstrații, un joc amical demonstrativ, angrenarea participanților în regulile jocului și întreceri atletice; organizarea a două sesiuni de cantonament și o sesiune de pregătire specifică în perioada iulie-septembrie destinate sportivelor legitimate ale clubului; participarea la sezonul competițional sub umbrela Federației Române de Handbal și organizarea competiției la nivel local începând cu luna spetembrie.

Partenerii Asociației Sportive Handbal Club Cîtu Timișoara sunt: Primăria Dumbrăvița, care asigură accesul la facilitățile de pregătire specifică, și la terenul de sport destinat evenimentului de street handbal; Federația Română de Handbal sub umbrela căreia se vor realiza activitățile competiționale începând din septembrie; Asociația Județeană de Handbal Timiș care contribuie în susținerea activității de arbitraj; Centrul de Proiecte Timișoara care susține activitatea de implementare și sprijin în procesul de comunicare.

Benficiarele sunt, desigur, sportivele legitimate ale Asociației și tinerele care vor fi angrenate în activitatea de Street Handbal, alături de participanții la sesiunile demonstrative și competiționale.

Valoarea totală a proiectului, în conformitate cu contractul de finanțare, este de 66.000 lei, iar valoarea finanțării nerambursabile solicitate este de 60.000 lei. Sportivele care doresc să trăiască cât mai intens emoțiile sportului pe semicerc pot obține detalii suplimentare la adresa de e-mail [email protected].


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns