Descinderi pe şantierul unui complex imobiliar aparţinând omului de afaceri Ovidiu Şandor. Suspiciuni de angajări ilegale

isho

Poliţiştii de la Serviciul de Imigrări Timiş şi jandarmii de la Gruparea Mobilă Timişoara au descins, vineri, pe şantierul unui complex imobiliar aparţinând omului de afaceri Ovidiu Şandor. Autorităţile aveau suspiciuni că acolo ar lucra muncitori din străinătate care nu au documente legale.

Conform reprezentanţilor anchetatorilor, poliţiştii şi jandarmii au descins pe şantierul ISHO, aflat în zona fostei ILSA.

CITEȘTE ȘI: Fenomenul ‘Zombie’ face ravagii la Timişoara. Tinerii paralizează din cauza ţigărilor stropite cu otravă

Complexul imobiliar ISHO aparţine omului de afaceri Ovidiu Şandor, acesta având numeroase investiţii în domeniul imobiliar.

La Timişoara, a construit un complex de birorui în zona centrală a oraşului pe care mai apoi l-a vândut unui fond de investiţii sud-african. Un complex asemănător a fost ridicat de Ovidiu Şandor şi în Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: Poliţişti italieni înconjuraţi şi ameninţaţi de interlopii români din Roma în timpul unei urmăriri. Video

Timişoreanul Ovidiu Şandor, fondator Mulberry Development, cel care dezvoltă proiectul ISHO din Timişoara, a câştigat premiul de Antreprenorul Anului 2018 din partea EY România şi urmează să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale EY de la Monte Carlo.

Ovidiu Şandor ocupă locul 117 în ultima ediţie a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 48-50 mil. euro, conform stiripesurse.ro.

UPDATE! Potrivit unor surse, controlul reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Imigrări s-a încheiat fără a fi descoperite ilegalităţi.

Foto: pressalert.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Descinderi pe şantierul unui complex imobiliar aparţinând omului de afaceri Ovidiu Şandor. Suspiciuni de angajări ilegale

  1. E curios ca nimeni nu scrie despre cei 15-20 muncitori irakieni prinsi la munca la blocurile de langa lidl giroc!!au fost itm si jandarmeria!

  2. Păi e tarlaua Ionelului cică e interzis să se scrie despre haosul ce l păstorește și il comisionarește , ideea e că doar DA::NA ar putea rezolva .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *