Descinderi într-un caz de deţinere ilegală de arme şi muniţie

politia 32

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, împreună cu cei de investigații criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Resița, la două locații de pe raza orașului Bocșa. La acţiunea ce a fost demarată începând cu ora 6.00 au participat criminaliști și polițiști din cadrul Poliției orașului Bocșa.

Descinderile au avut loc la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din localitate, bănuit de deținere ilegală de arme și muniție, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

„În urma percheziției, au fost ridicate o armă de vânătoare artizanală, componente ale unei arme scurte tip pistol, tuburi cartuș, proiectile, obiecte folosite la confecționarea artizanală a cartușelor, precum și o lanternă cu dispozitiv de fixare pe armă. Persoana în cauză urmează a fi condusă la sediul poliției, în vederea audierii și stabilirii condițiilor și împrejurărilor comiterii faptei, precum și a măsurilor care urmează a fi dispuse“, ne-a informat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și și al munițiilor.

 

argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *