Desant de miniștri în Timiș

ministri.jpg

Trei miniștri ai guvernului Orban – Nelu Tătaru, ministrul sănătății, Marcel Vela, ministrul afacerilor interne, și Ion Ștefan, ministrul dezvoltării – au fost prezenți, astăzi, în vestul țării, printre obiectivele vizitate aflându-se și Timișoara.

Ultimii doi s-au întâlnit cu prefectul de Timiș, Liliana Oneț, și cu Alin Nica, președintele ales al CJT. În declarațiile de presă, Ion Ștefan s-a referit la obiectivele din Timiș pentru care va fi acordată finanțare prin Compania Națională de Investiții, pe primele locuri situându-se stadionul și sala polivalentă, care mai necesită, însă, anumite clarificări în documentație.

Tot de limpezirea situației, dar și de răbdare – „Timpul le va rezolva pe toate” – este nevoie și în cazul licitației pentru autobuzele electrice care ar trebui să ajungă la Timișoara.

Marcel Vela a anunțat aprobarea ordonanței de înființare a poliției animalelor.

În principal, vizita se poate rezuma astfel, cu cuvintele ministrului de interne: „Suntem în pericol, ca să spun așa, în județele Caraș-Severin, Timiș și Alba”.

În ceea ce privește vizita ministrului sănătății, aceasta a vizat Spitalul de boli infecțioase „Victor Babeș” și Spitalul Județean. „Încercăm să mărim capacitatea cu Institutul de Boli Cardiovasculare, Secția de Recuperare, unde sunt 48 de paturi. Voi merge și la Spitalul Județean să văd și capacitatea acestuia. Avem astăzi 11 județe cu peste 100 de cazuri noi raportate, plus Bucureștiul. Bucureștiul cel mai mult, 777. Avem mai multe nuclee. Dacă în Moldova avem Bacău, Neamț, Iași, Vaslui și Suceava în creștere. Avem Cluj, Alba, Sibiu, Timișul, avem Prahova și Bucureștiul. Sunt județele care în acest moment au o creștere mai accentuată decât celelalte județe”, a spus Tătaru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns