Derută în ordinele IGSU! Locuitorii din Timișoara, Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc şi Dumbrăvița sunt afectaţi

Derută în ordinele IGSU! Locuitorii din Timișoara, Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc şi Dumbrăvița sunt afectaţi

Se pare că elanul celor de la IGSU a depășit puterea de concentrare a celor care elaborează ordinele, pe site-ul instituției aflându-se un exemplu grăitor. Astfel, în zilele de 24 și 25 martie a.c., au fost date două ordine cu același număr, dar care au conținutul ușor diferit, pe ici-pe colo, prin părțile esențiale.

Astfel, ordinul 6743/24.03.2021- prelungire carantină zonală TM, prevede, la articolul 9, că „În zilele de sâmbătă și duminică, pe perioada aplicării măsurii carantinei zonale, operatorii economici din centrele comerciale (zona de fast food) vor putea comercializa produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, în sistem de livrare la domiciliu”.

Ordinul cu același număr, 6743, dar de această dată din 25.03.2021 – prelungire carantină mun. Timișoara, comune: Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc, Dumbrăvița, prevede, la același articol 9, cu totul altceva:

„În zilele de sâmbătă și duminică, pe perioada instituirii carantinei zonale, agenții/operatorii economici și al comercializării produselor nealimentare își vor suspenda temporar activitatea pe perioada aplicării măsurii în zilele de sâmbătă și duminică, cu excepția operatorilor economici care comercializează produse alimentare, farmaciilor, curățătoriilor, magazinelor care comercializează hrană pentru animalele de companie”.

Derută în ordinele IGSU! Locuitorii din Timișoara, Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc şi Dumbrăvița sunt afectaţi

Trecem peste formularea cel puțin confuză și certată cu limba română și nu putem decât să ne întrebăm care dintre formule ar trebui luată în serios, pentru că stimabilii care ne pun restricții nu par să știe exact ce vor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Derută în ordinele IGSU! Locuitorii din Timișoara, Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc şi Dumbrăvița sunt afectaţi

  1. Conteaza cel publicat in MO (din 25.03) prin care nu se mai suspenda activitatea tuturor agentilor/operatorilori economici și al comercializării produselor nealimentare, ci doar in centrele comerciale.

Lasă un răspuns