Deputatul „Mitralieră”, declaraţie halucinantă după condamnarea lui Dragnea: „Daţi în cap, violaţi, că de azi ăsta e trendul în România”

catalin radulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu face o declaraţie şocantă, înainte de şedinţa PSD convocată ca urmare a condamnării la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea, spunând că din acest moment violatorii pot să facă ce vor pentru că acesta este trendul, potriviti mediafax.ro.

„Daţi în cap, violaţi că de azi ăsta e trendul în România (…) Nu am crezut niciodată în justiţie independentă, dacă e nevoie plecăm noi din ţară, plecăm şi rămâneţi voi în ţară cu securiştii”, a spus Cătălin Rădulescu, deputat PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teoleorman..

„Este a doua execuţie pentru PSD, după Adrian Năstase (…). Dacă dumneavoastră credeţi că toate măsurile pe care le-am luat noi PSD în decursul acestor 2 ani de zile şi pentru fermieri şi pentru pensionari şi pentru profesori şi pentru medici şi pentru tot, dacă măsurile nu au fost bune atunci toţi oamenii aceştia ar trebui să refuze măsurile noastre şi să meargă pe măsurile propuse de PNL şi USR. Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR şi pe cei care au votat care au ieşit acum, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri vor propune USR şi PNL să stea cu ei nu este nici un fel de problemă”, a mai spus Rădulescu.

Liderii PSD şi mai mulţi miniştri se reunesc, la ora transmiterii ştirii, în şedinţă de urgenţă. Potrivit unor surse din PSD Viorica Dăncilă va prelua şefia partidului.

Rădulescu: Dragnea era achitat dacă am fi câştigat alegerile

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, la sediul PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că liderul PSD ar fi fost achitat dacă partidul ar fi câştigat alegerile europarlamentare.

„Azi era achitat (dacă PSD câştiga alegerile). Românii au vrut altceva, pe fonul acesta de ură. (…) Sper să se bucure cei care au votat ieri (duminică. n.r.)”. a declarat Cătălin Rădulescu, la sediul PSD.

Precizările vin după ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă, conform mediafax.ro.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat, luni, rezultatele parţiale centralizate până la 14.27, PNL obţinând un scor de 26,95% , PSD – 23,44% , iar Alianţa 2020 USR-PLUS a obţinut 20,08%.

Foto: Alexandru Dobre


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Deputatul „Mitralieră”, declaraţie halucinantă după condamnarea lui Dragnea: „Daţi în cap, violaţi, că de azi ăsta e trendul în România”

  1. Nu numai medicii au primit de patru ori salariul, dar si multi altii din tara asta, daca socotim din punctul de vedere al puterii de cumparare. Mi-au zis unii care locuiesc in strainatate ca acolo cam toti oamenii isi primesc salariul de 12 ori, in fiecare luna a anului adica.
    Radulescu nu concepe ca oamenii muncesc pentru salariul lor, nu „ne-a dat” PSD-ul nimic, ba dimpotriva, dupa cum traiesc sefii lor, si-au luat cat s-a putut pentru sine, in patriotismul lor original.

    1. Daca esti bugetar ti-a marit salariul, PSD-ul ti l-a marit. Dar a crescut a crescut si inflatia. Oricum nu te omori cu munca, ca si bugetar. Iar puterea baniilor oricum o detin altii.

      1. Nu sunt bugetar, n-am fost niciodata in viata, si am ceva de ani de munca la catastif. Nu mi-a marit PSD-ul salariul, mie mi-a marit doar inflatia si impozitele. Care impozite au fost folosite cu generozitate ca sa mareasca salariile bugetarilor. Si daca era sa-mi dau cu parerea as fi fost de acord, dar pentru cei care merita (doctori, profesori, si o buna parte din functionarii publici), pentru ca fac ceva pentru societate.

  2. Mitocanul are dreptate, ca doar nu degeaba au eliberat din puscarie asasini, violatori, pedofili, toti avind o asemanare uluitoare cu acest individ lombrozian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *