Deputații juriști au aprobat reținerea lui Ghiță

sebastian ghita

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a dat aviz pozitiv, marți, solicitarea DNA privind încuviințarea reținerii preventive a deputatului Sebastian Ghiță. Nu poate fi însă și arestat pentru că nu au fost destule voturi „pentru”.

Deputaţii din comisie trebuie să întocmească două rapoarte, unul cu privire la cererea de încuviinţare a reţinerii şi celălalt privind arestarea preventivă.

Ghiță a venit, marți, la audierea din Comisia Juridică a Camerei Deputaților, cu două bibliorafturi de documente despre care a declarat că reprezinta „dovezi” în apărarea sa. DNA cere reținerea și arestarea sa preventivă.

Ghiță a făcut ‘turul mesei’ în comisia Juridică, mergând să salute personal fiecare membru care participa la ședință. Cu unii dintre membrii comisiei, Ghita a schimbat cateva vorbe și a glumit.

Deputatul a venit însoțit de 3 avocați.

După avizul comisiei Juridice, cererea DNA va intra miercuri la vot in plenul Camerei Deputatilor.

Sebastian Ghiţă este acuzat de DNA de folosire în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, dare de mită, şantaj, cumpărare de influenţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *