Depistați fără permis de conducere: unul conducea un buldoexcavator, altul un scuter

Depistați fără permis de conducere: unul conducea un buldoexcavator, altul un scuter

Depistați fără permis de conducere: unul conducea un buldoexcavator, altul un scuter.

În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii locali aflați în patrulare pe raza municipiului Timișoara, au observat un buldoexcavator, marca Caterpillar, având masa maximă autorizată de 10700 kg, deplasându-se pe strada Simion Bărnuțiu, dinspre strada Gheorghe Adam,  fără a respecta restricția de tonaj reglementată prin indicator rutier de 5 tone.

CITEȘTE ȘI: Rafila, întrebat de un posibil val 7 COVID la sfârșitul anului: Să nu speriem lumea!

Conducătorul autovehiculului în cauză a fost oprit iar în urma verificărilor efectuate în baza de date polițiștii locali au constatat că F.M.I., în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în județul Timiș, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Astfel, la fața locului a fost solicitat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Romane, în vederea continuării cercetărilor, conform art. 335 alin 1 din NCP.

La aceeași dată, jurul orei 21.45, polițiștii locali aflați în patrulare pe bulevardul Corneliu Coposu au observat două persoane care se deplasau pe un scuter în direcția bulevardului Vasile Pârvan, pasagera aflată pe mijlocul de transport neavând casca de protecție. În urma legitimării celor două persoane și a verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că B.I.P.M., în vărstă de 24 de ani, cu domiciliul în județul Olt, în calitate de conducător al vehiculului nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În conformitate cu art. 293 persoana în cauză a fost predată Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Timișoara în vederea continuării cercetărilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *