Depăşire criminală. Imagini care dau fiori pe şira spinării (Video)

depasire 2

Depăşire criminală, pe DN7, pe drumul care leagă Deva de Sântuhalm, judeţul Hunedoara. Camera de bord a unei șoferițe care se îndrepta către Sântuhalm a surprins ieri imagini care dau fiori pe şira spinării.

În înregistrare se vede cum o mașină înmatriculată în unedoara care circula pe sensul de mers înspre Deva intră într-o depășire nebunească a trei autoturisme, pe contrasens.

Au lipsit câţiva milimetri până la o tragedie. Șoferița a postat imaginile pe pagina sa de Facebook, în speranța că şoferul va plăti manevra lui criminală.

Iar Poliţia din Hunedoara a reacţionat.

Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a-l identifica pe șoferul inconștient.

„Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto, în vederea luării măsurilor de sancționare a acestuia”, a declarat pentru presa locală comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Depăşire criminală. Imagini care dau fiori pe şira spinării (Video)

  1. Nu vă supărați dar și șoferița care filma este la fel de vinovată ca inconștientul care a depășit. Adică îl vezi pe ăla că e prost și inconștient și se bagă aiurea în depășire, dar nu schițezi un gest de a evita coliziunea, nu tu frînă violentă, nu tu tras de volan spre dreapta, nimic. Trebuie amendată și ea, e la fel de vinovată dar mai e și proastă mai mult decît prevede legea. Acum a avut noroc dar într-o zi va întîlni unul la fel de prost ca ea și se va lăsa cu morți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *