Depăşire criminală. Imagini care dau fiori pe şira spinării (Video)

Depăşire criminală, pe DN7, pe drumul care leagă Deva de Sântuhalm, judeţul Hunedoara. Camera de bord a unei șoferițe care se îndrepta către Sântuhalm a surprins ieri imagini care dau fiori pe şira spinării.

În înregistrare se vede cum o mașină înmatriculată în unedoara care circula pe sensul de mers înspre Deva intră într-o depășire nebunească a trei autoturisme, pe contrasens.

Au lipsit câţiva milimetri până la o tragedie. Șoferița a postat imaginile pe pagina sa de Facebook, în speranța că şoferul va plăti manevra lui criminală.

Iar Poliţia din Hunedoara a reacţionat.

Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a-l identifica pe șoferul inconștient.

„Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto, în vederea luării măsurilor de sancționare a acestuia”, a declarat pentru presa locală comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Mishu 13 aprilie 2019
Nu vă supărați dar și șoferița care filma este la fel de vinovată ca inconștientul care a depășit. Adică îl vezi pe ăla că e prost și inconștient și se bagă aiurea în depășire, dar nu schițezi un gest de a evita coliziunea, nu tu frînă violentă, nu tu tras de volan spre dreapta, nimic. Trebuie amendată și ea, e la fel de vinovată dar mai e și proastă mai mult decît prevede legea. Acum a avut noroc dar într-o zi va întîlni unul la fel de prost ca ea și se va lăsa cu morți !