„Demisiile lui Robu şi Popoviciu sunt obligatorii”, declară Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare

Atmosfera din PNL Timiş este foarte încordată. Nemulţumirile mai vechi ale multor primari ies din nou la iveală, cerându-se măsuri radicale şi urgente.

Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare şi fost secretar general al PNL Timiş, aşteaptă demisiile celor din conducerea judeţeană. „Am văzut că la Bucureşti a început să plouă cu demisii.
CITEŞTE ŞI: ÎNȘELĂCIUNE. O femeie din Banat şi-a dat toți banii din casă, crezând că nepotul are probleme în Germania

Sper să ajungă şi la noi şi să fie traşi la răspundere cei care au gestionat această campanie electorală.

Demisiile lui Nicolae Robu şi Alin Popoviciu sunt absolut obligatorii şi ar fi normal să nici nu mai aibă dreptul de a candida, pentru că am văzut ce pot face. Am avut o campanie făcută de amatori.

De când sunt eu în politică, nu am văzut campanii mai proaste ca asta. Noi am mers la luptă cu o echipă de oameni supăraţi şi până la urmă acest lcuru s-a văzut la vot. Demisiile trebuie date urgent.

Sunt convins că avem în partid oameni valoroşi care pot face lucruri bune. Sunt şi unii care au fost traşi pe dreapta şi ar trebui reactivaţi, pentru că partidul are nevoie de experienţa şi profesionalismul lor.

Deocamdată, nu vreau să dau nume. Important este ca noua conducere să lucreze în echipă şi să ţină seama de sfaturile şi propunerile care vin din interior.

Am discutat şi cu Alina Gorghiu, mi s-a părut că e bine intenţionată şi sunt curios dacă îşi va ţine promisiunea de a veni măcar o dată pe lună în Timiş”, a declarat edilul din Sânnicolau Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “„Demisiile lui Robu şi Popoviciu sunt obligatorii”, declară Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare

  1. Lasati prostia si suparare oameni buni,ca Primarul Danut Groza are perfecta dreptate! Conducerea PNL la nivel national nu sa dovedit a fi condusa de oameni cu competenta,nici politica nici economica. Danut Groza a facut din Sannicolau o perla,ar merita mult mai multa recunostinta din partea voastra! Ar fi un bun Priministru,insa ma tem ca la nivel national nu ar avea acelasi succes! Mafia este acolo de alt calibru! Apoi cine-l urmeaza ca Primar nu stiu daca-i calca pe urme! Bine ar fi!!! Credca Danut Groza indeplineste caracteristicile necesare ale unui politician de succes si anume:”COMPETENTA economica,VIZIUNE politica,CARISMA, AUTORITATE,CURAJ……etc.

Lasă un răspuns