Decolare cu turbulențe de pe pista Aerostarului

poli 8

După succesul obținut în fața Petrolului în etapa precedentă, ASU Poli a plecat hotărâtă la Bacău pentru a-și pune în tolbă toate cele trei puncte și să șarjeze astfel în finalul acestui an spre prima poziție.

Din păcate, socoteala din Banat nu s-a potrivit deloc cu calculul grupării moldave, care stă ca pe jar în această ediție. După cum s-a derulat partida, se părea însă că băieții lui Dan Alexa stau mai bine la matematică și că vor avea o misiune relativ facilă. Poli a deschis scorul în minutul 27 prin Mera, care a deviat cu capul un balon centrat la fix de Petre Ivanovici.

Alb-violeții și-au dublat avantajul la zece minute după reluare, Ivanovici, scăpat singur spre buturile gazdelor, finalizând în stil de atacant pur-sânge. Boacăna lui Axente din minutul 59, când a faultat inutil, departe de propria poartă, un adversar și a văzut al doilea galben, fiind trimis urgent la vestiare, nu anunța decât un final de meci ceva mai echilibrat.

Dar moldovenii au prins din ce în ce mai mult curaj și au reușit să înscrie în minutul 84, prin Horia Ilie. Ba mai mult, la ultima fază a meciului, Aerostarul a obținut un punct nesperat, grație golului semnat de Zaharia, care a scuturat cu sete ațele porții timișorene.

Desigur, această remiză ne cam doare, dar nu este un capăt de țară. Trebuie însă să reprezinte o lecție din care să tragem învățămintele de rigoare.

În weekend, atenția ne va fi îndreptată spre disputele din șaisprezecimile Cupei României, fază în care ASU Politehnica va evolua pe terenul formației U Craiova 1948 (sâmbătă, ora 13,15, conform ultimei actualizări de pe site-ul FRF, deși inițial se anunțase ora 18), în timp ce Ripensia va primi vizita echipei Astra Giurgiu (duminică, ora 12,15).

ASU Poli: Hindrich – Radu, Scutaru, Mera (cpt.), Pamfile – Munteanu, Codrea, Ignea, Petre Ivanovici (Sergiu Popovici, min 87) – Plazonja (Bogdan Vasile, min 90+2), Axente. Rezerve: Deronja – Jurj, Casado, Manea, Toader, Andrei, Iosif. Antrenor: Dan Alexa.

(foto liga2.ro)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Decolare cu turbulențe de pe pista Aerostarului

  1. Analfabetul ce se crede jurnalist sportiv ( vezi debanat) vad ca are prozeliti si la drapelul rosu ( vezi tov. rosa). Ambii confunda o echipa cam saraca dar pe propriile picioare cu niste producatori de lubenite de la Gotlob ( acs versus asu.

  2. Poți să îți îmbraci la două ace măcar prostia scrisa, dragă Poli 21, sau te trezești vorbind? Ce nu ai înțeles, dragule?

  3. Măi, poli 21 ai ajuns și la Renașterea ? Tii, dar tare harnic ești !
    PS: Chiar nu vrei să stai în banca ta, și să nu mai postezi tâmpenii ???

Lasă un răspuns