Deces suspect la înălţime: Un bărbat a fost găsit mort în cabina macaralei pe care lucra

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce un bărbat de aproximativ 55 de ani, macaragiu la o societate din Portul Constanţa Sud – Agigea, a fost găsit mort, în cabina macaralei pe care lucra, aflată la aproximativ 30 de metri înălţime.

Cadrele medicale şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină în zona Porţii 10 de acces în Portul Constanţa Sud – Agigea, unde a fost semnalat că un bărbat, aflat în cabina unei macarale, este în stare de inconştienţă.

Opt pompieri cu o autospecială cu scară mecanică, dar şi una de stingere cu modul de descarcerare, precum şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean Constanţa s-au dus la locul indicat, intervenţia fiind îngreunată de faptul că înălţimea la care se afla cabina unde zăcea bărbatul, în vârstă de aproximativ 55 de ani, era de aproximativ 30 de metri.

El a fost coborât de pompieri, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, fiind constatat decesul, scrie mediafax.ro.

0 Comments

No Comment.