Debut în forță pentru Riccardo Tarabelli şi Sergiu Boncalo la Super Rally

Riccardo Tarabelli automobilism raliu

Noua ediție a Campionatului Național de Super Rally a pornit la drum cu etapa de la Deva, una prolifică pentru piloții legitimați la CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș, cluburi de automobilism din cel mai vestic județ al țării.

Cinci podiumuri au obținut cei șapte participanți care aparțin de structurile sportive menționate.

Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an CS Krepelka Motorsport, a obținut o victorie categorică la clasa 2A, la 11 secunde în fața ocupantului poziției secunde.

Primul loc la Deva a fost ocupat și de Sergiu Boncalo, încadrat la 1B. Aflat la volanul unei mașini foarte bine pregătite, el a obținut o victorie binemeritată la debutul în noul sezon la Super Rally.

Ionuț Moisii și Alexandru Krepelka au încheiat pe doi la clasele 2A și, respectiv, 1A, iar Sorin Mihoc a fost al treilea la 2B.

O evoluție bună au avut și piloții Sorin Jurcă și Alin Lazăr, însă mici probleme tehnice i-au împiedicat să urce pe podium.

„A fost o primă etapă prolifică pentru piloții cluburilor Krepelka Motorsport și Pro Timiș. Le mulțumim pentru sprijin partenerilor noștri Dan Lazăr, Mirko Peroni, Cosmin Moșoiu, Cristian Fedor, Florin Diaconescu și Frank Van Nunen. Vechiului nostru partener Cosmin Moșoiu îi mulțumim și pentru faptul că ne-a onorat cu prezența la Deva, a venit personal să susțină evoluția sportivilor noștri”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două cluburi de automobilism timișene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *