Debut în forță pentru piloții clubului Krepelka Motorsport

Alexandru Krepelka 2

Două competiții automobilistice importante din calendarul intern au demarat în weekend, iar piloții clubului timișorean Krepelka Motorsport au fost la înălțime.

Sâmbătă, la Adâncata, în Campionatul Național de Viteză pe Circuit Istorice, Mihai Alexandrescu a ocupat locul întâi la Dacia Revival, poziția secundă la A2B2 și a încheiat pe trei la I2.

El a participat și la etapa inaugurală a Campionatului Național de Viteză în Coastă, desfășurată la Cheile Grădiștei.

Alexandrescu a fost primul la Dacia Revival, a ocupat locul al doilea la A1B1 și s-a clasat pe poziția a treia la I2.

Tot la Cheilea Grădiștei, campionul național Alexandru Krepelka s-a impus la clasa N1, dominând atât calificările cronometrate, cât și concursul propriu-zis, cu 14,5 secunde avans față de ocupantul poziției secunde.

De asemenea, pilotul timișorean a încheiat pe locul al treilea la grupa N, după două Mitsubishi Lancer Evo, mașini care generează mult mai mulți cai-putere.

De la CS Krepelka Motorsport au mai participat la prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă piloții Alin Cristea și Dragoș Savloschi.

Primul a luat startul la clasa 1.600 cc și în ciuda unei evoluții bune a fost urmărit de ghinion, având probleme la mașină.

Savloschi, aflat în acest sezon la volanul unui monopost, a fost nevoit să abandoneze din motive tehnice.

„Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni, Dan Lazăr, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Crețu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Radu Badea și Bogdan Bragadiru”, a declarat Alexandru Krepelka, campion național la viteză în coastă și totodată președintele clubului Krepelka Motorsport.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *